Relaxare acasa

27.06.2019
Relaxare acasa 3

In ultima perioada mi-am reconfigurat destul de mult stilul de viata si am inceput sa aloc in mod activ timp unor ritualuri de relaxare si odihna. Pe masura ce eu insami simt ca nu mai am chiar energia de la 20 de ani, am inteles ca e important sa creez in viata mea loc pentru odihna si relaxare.

Sunt tot mai multe studii care arata cat de important este sa ne facem timp sa ne relaxam si sa ne odihnim. In programul nostru tot mai aglomerat sunt putine ocazii in care ne putem detasa, iar solutia pe care eu am gasit-o a fost sa imi creez un mic program de relaxare inainte de culcare si uneori in weekend .

 

Seara e destul de simplu, am inceput sa nu imi mai aduc acasa laptopul, asa ca asta m-a ajutat sa ma deconectez e problemele de la munca. Inainte, cand aduceam laptopul de la birou stateam pana seara tarziu lucrand. Acum imi umplu serile cu muzica, ma uit la seriale si ma relaxez fie cu cate o plimbare sau cu o carte care imi place.

 

Insa in weekend este adevaratul meu moment de rasfat. Imi pregatesc un mic ritual de ingrijire si relaxare –  un scrub parfumat cu sare si ulei, o baie fierbinte si o masca pentru fata ma ajuta sa ma deconectez si sa am grija de mine. Nu am inteles cat de important este sa ai o baie frumoasa si bine organizata pana nu am inceput sa accord atente acestor detalii. Acum, in micul meu ritual imi aprind niste lumanari parfumate, uneori pun muzica de pe telefon si imi ofer cateva zeci de minute de relaxare.

Asa se face ca mi-am decorat baia cu tot felul de accesorii dragute, care sa ma reprezinte si care ma si bucura foarte tare. O mica planta, cateva obiecte decorative si brusc tot acel spatiu pe care il priveam inainte ca pe ceva extrem de utilitar a devenit un foarte bun pretext de relaxare si energie pozitiva .

Daca si voi sunteti in cautarea unei solutii pentru a va redecora sau infrumuseta baia, dati o fuga pana la Brico Depot, pentru ca tocmai au lansat Good Homes, campania lor pentru bai frumoase. Veti gasi mobilier de baie, accesorii dar si gresie si faianta, totul intr-o gama variata si interesanta de produse, la preturi foarte convenabile!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii