Cu totii visam la fel

15.12.2019
Cu totii visam la fel

Cand ma gandesc la visurile mele ma simt intotdeauna emotionata si putin speriata, tocmai pentru ca sunt foarte importante pentru mine si pentru ca deja cand au capatat o forma, un orizont de timp, incep sa ma tem ca ele nu vor ajunge sa prinda viata.

Din fericire am invatat in timp sa imi doresc lucruri pe care le pot obtine si asa ma mentin optimista si totodata realista. Nu e nimic gresit in a avea curaj nebun in viata, insa cred si simt ca pentru a evita dezamagirile e sanatos sa ne raportam la cee ace putem construe si obtine fiecare dintre noi in parte.

Poate ca cel mai constant vis al meu e sa fiu sanatoasa si implinita, sa am incredere in mine si sa am o viata tihnita. Sunt deja multi ani de cand acest vis a devenit motto-ul meu si de fiecare data cand constat ca el se indeplineste, pas cu pas, ma cuprinde un val de emotie, recunostinta si bucurie.

Unul dintre momentele cele mai emotionante din ultimele luni a fost alegerea listei scurte de castigatori pentru campania Flanco Implinim 25 de ani, implinim 25 de visuri. Trecand prin mesajele primate mi-am dat seama ca noi toti visam la fel. Cu totii ne dorim sa fim bine, sa ne fie bine si sa fim sanatosi, ne dorim sa ne gasim echilibrul si sa avem timp si energie pentru sport, pentru pasiunile noastre si pentru a deveni o versiune mai buna a noastra.

Energia cu care m-au incarcat mesajele primite a fost fantastica!

  • “vreau sa imi gasesc echilibrul”
  • “vreau sa ma antrenez pentru pasiunea mea, mersul cu bicicleta”
  • “vreau sa imortalizez aventurile offroad”
  • “vreau sa slabesc si sa imi recapat sanatatea”
  • “vreau sa fac sport eficient sis a imi monitorizez activitatea fizica”
  • “visul meu este sa fiu o bunica sanatoasa”,

Toate aceste visuri ar putea fi si ale mele, la fel de bine, si sunt sigura ca fiecare dintre noi a gandit macar o data in acest fel.

Cu totii visam la fel 1

Noi visam la fel, cand vine vorba de sanatate, sport si armonie. Si ne dorim cu totii sa ne fie bine, sa facem bine pentru cei dragi, sa fim sanatosi. Si asta ma face sa ma simt ca acasa, pentru ca imi dau seama cat de similari suntem cand vine vorba despre binele pe care ni-l dorim pentru noi.

Castigatorii concursului au fost anuntati pe https://www.flanco.ro/castigatori-vis-forma-maxima

Felicitari celor care au castigat dar si celor care au participat la concurs, va multumesc fiecaruia dintre voi, in parte, pentru energia buna impartasita cu mine.

 

#Implinim25Ani #Implinim25Visuri


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii