Tinereţe fără bătrâneţe….de dimineaţă până seara

10.03.2015
Tinereţe fără bătrâneţe….de dimineaţă până seara

Azi e una din acele zile… obişnuite. Ceasul sună certăreţ la 6.30, pornesc Tv-ul pentru ştirile dimineţii, pornesc espressorul şi îmi pun un pahar mare de apă.

Pe masa din bucătărie mă aşteaptă agenda, am pregătit-o încă de aseară. 3 antrenamente, ora de alergare, trei întâlniri şi o plecare din Bucureşti pentru o filmare. Se putea şi mai rău, îmi spun cu voce tare în timp ce mirosul de cafea invadează bucătăria.

Încep ştirile de dimineaţă şi eu îmi pregătesc geanta pentru azi. Trei echipamente de sport, laptop, încărcătoarele de telefon, haine office pentru întâlniri, haine sport pentru antrenamente. Încălţări de alergare, pantofi eleganţi pentru meeting. Încă o gură de cafea şi pornesc spre duș. Apa rece mă înviorează complet, simt şiroaie răcoroase cum mă mângâie pe păr şi pe faţă. Un masaj viguros cu un prosop aspru mă trezeşte complet. Întind mâna spre cutia cu Vichy Liftactiv Supreme şi îmi fac un mic masaj energic pentru pielea fetei, în timp ce îmi întind crema pe faţă. Mă simt brusc înviorată şi plină de energie. Termin cafeaua şi mă grăbesc spre maşină. 7.25 şi plec spre sală. Ziua poate să înceapă.

Termin antrenamentele de dimineaţă şi plec grăbită spre parc. Mai am doar câteva săptămâni până la primul semimaraton al primăverii şi pregătirea merge bine, aerul rece al dimineţii îmi mângâie obrajii şi aplicaţia de pe telefon mă anunţă că am parcurs deja 6 km. Alerg fericită în jurul lacului şi văd cu coada ochiului două rate care aterizează pe luciul apei.

Fugă înapoi la sală, duș rece pentru refacere după antrenamente şi mă pregătesc de întâlniri. Îmi simt faţa proaspătă şi luminoasă şi o stare de fericire difuză mă cuprinde în timp ce mă bucur de masa de prânz.

Încep meetingurile, ascult concentrată ceea ce îmi spun clientele mele despre alimentaţia zilnică. Apoi un meeting de strategie cu un client pentru un proiect caritabil. Îmi simt faţa concentrată odată cu mintea.

Ziua aproape se încheie, în timp ce stau la un semafor îmi arunc o privire fugară în oglindă retrovizoare. Faţa mea e luminoasă şi hidratată, deşi e deja 8 seară. Îmi spun că se poate să fie şi tinereţe fără bătrâneţe, de dimineaţă până seară. Abia aştept să ajung acasă, să îmi relaxez corpul şi mintea. Faţa mea e senină, acolo nu am nimic de făcut.

Şi în timp ce pornesc uşor maşina de la semafor, privirea îmi atinge în treacăt chipurile femeilor din maşini şi de pe trotuar. Surprind câte o privire, câte un zâmbet, un gând jucăuş li se zăreşte pe faţă sau, din contra, o tristeţe uşoară le umbreşte privirea.

O zi a voastră cum arată? Care sunt gândurile care se ivesc pe chipul vostru? Am pregătit şi un mic concurs pentru această temă, dacă îmi povestiţi cum arată o zi din viaţă voastră şi cum v-ar ajuta Vichy Liftactiv Supreme să treceţi peste provocările de peste zi cu chipul senin şi plin de energie.

Premiul constă într-un kit de îngrijire Vichy Lifactiv în valoare de 445* RON, format din Soluţie micelara (200ml), crema Liftactiv Supreme (50ml), Liftactiv Serum 10 (30ml) şi Liftactiv Serum 10, pentru ochi şi gene (15ml).

Aştept cu drag poveştile voastre, iar săptămâna viitoare voi anunţa aici câştigătoarea kit-ului de îngrijire Vichy Liftactiv.

*TVA inclus, preţ recomandat, farmaciile partenere Vichy îşi rezervă însă dreptul de a adapta preţurile.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii