Ce spun bloggerițele despre programul Super Body Reset?

16.08.2016
Ce spun bloggerițele despre programul Super Body Reset?

Am urmat programul Super Body Reset de la EVITAL și, deja, de o vreme încoace scriu constant despre beneficiile produselor și despre ofertele pe care EVITAL FUNCTIONAL FOOD le propune clienților săi pentru ca aceștia să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă și de rezultatele așteptate și dorite (nu uita că Super Ananas are parte de o reducere de 50% în rețeaua Sensiblu și pe evitalfunctionalfood.ro / bioportal.ro.

Dar nu numai eu sunt printre cei care au urmat și au scris despre Super Body Reset. Și alte bloggerițe au putut testa produsele Super Ananas, Detoxtase, Super Orange și Super Frullato și au scris apoi despre experiența lor pe blogurile personale.

Reiau, prin intermediul celor scrise de ele, câteva dintre beneficiile programului Super Body Reset și vă invit să citiți apoi în întregime textele pe care le-au scris, urmând link-ul indicat.

”Acest intreg program de la Evital 3-10-3-3 detoxifica organismul, dar il si hraneste cu ceea ce are el nevoie, rezultatele fiind extraordinare. Dupa 21 de zile te simti mai usoara, ai un tonus mai bun, pielea stralucitoare, si toate astea la pachet ne pun pe fata un zambet de zile mari. Daca traiesti intr-un corp sanatos, nu ai cum sa nu zambesti si sa imprastii in jurul tau o energie extraordinara”, mărturisește actrița Diana Dumitrescu.

Adina Necula, blogger de fashion și beauty, scrie: ”Evital Super Body Reset este fara doar si poate cel mai coerent si mai complex program de sustinere nutritionala pe care le-am testat in ultimele luni, unul dintre beneficiile sale majore constand in generarea unor deprinderi si a unor comportamente alimentare bazate pe moderatie, consecventa si echilibru.

sbr

”Desi SUPER BODY RESET 3-10-3-3 nu este o cura de slabire, prin faptul ca recomanda evitarea exceselor inclusiv dupa terminarea programului, pentru a mentine rezultatele detoxifierii profunde, acul cantarului mi-a facut o surpriza frumoasa si a coborat cu 3 kg. Ceea ce iti doresc si tie!”, notează Adina Halas, om de televiziune și radio.

Iar Ioana Dumitrache, blogger de beauty, pune punctul pe I: ”Cum mă simt după această cură? Mă simt bine, digestia este bună iar nivelul de energie la cote maxime.”

Acestea sunt doar câteva dintre mărturiile unor femei care au trecut prin program cu rezultate care le-au mulțumit și care, asemenea mie, recomandă acest program oricărei femei care în această vară vrea să își îmbunătățească stilul de viață.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii