Workshop de nutriţie – 20 februarie 2014

17.02.2014
Workshop de nutriţie- 20 februarie 2014

Ca femeie e foarte important să te simţi bine în corpul tău şi să fi plină de energie şi vitalitate pe tot parcursul zilei. Asta presupune un stil de viaţă sănătos, alimentaţie corectă şi mişcare. Toate ne dorim un corp frumos şi sănătos, dar cel mai adesea presiunea timpului şi solicitările zilnice ne depăşesc şi ajungem să neglijăm acest aspect.  Depinde doar de noi să nu renunţăm la visele noastre, să ne amintim în fiecare moment că se poate, şi mai ales, să nu uităm nici o clipă că merităm să arătăm şi să ne simţim bine.

Cea mai în măsură să ne vorbească despre aceste lucruri este Cori Grămescu. Ea a ajuns să fie un antrenor şi nutriţionist de succes la capătul unei căutări personale. Îşi dorea să găsească acea cale prin care să ajungă să arate bine, să se simtă sănătoasă şi în echilibru. Şi astfel, prin propria experienţă a ajuns să descopere secretele unui stil de viaţă sănătos, aplicabile şi eficiente în contextul ritmului de viaţă alert al societăţii actuale.

Pe 20 Februarie, Cori abordează acesta temă în cadrul comunităţii Femeile Merită. Participantele la workshop vor afla care sunt beneficiile unui stil de viaţă sănătos, cât de important este sportul în viaţa fiecăreia dintre noi, ce putem face în acest sens, şi mai ales, vor afla că “lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par. Vom învaţa împreună care sunt principiile simple pe care trebuie să le adoptăm pentru a ne îmbunătăţi starea de bine, de a ne atinge obiectivul în greutate şi de a-l menţine.

Workshop-ul va oferi informaţii utile atât doamnelor care au o viaţă activă din punct de vedere profesional şi cărora programul nu le permite să ajungă la o sala de sport şi nici să ţină o dietă strictă, dar şi doamnelor care au familii şi care nu au timp să adopte un regim de viaţă 100% sănătos. Totodată, Cori, va vorbi şi despre cum putem avea un plan de dietă 100% personalizat, combinat cu un program de antrenament adaptat pentru a obţine rezultate rapide, sănătoase şi de durată.
Întâlnirea va avea loc Joi, 20 Februarie, la Eden Spa Primăverii, începând cu ora 18.30. Înscrierea la workshop se face completând formularul de pe site: http://femeilemerita.com/înscriere/


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii