Wonder-woman e o femeie obișnuita… doar că știe ce să aleagă!

07.03.2016
Wonder-woman e o femeie obisnuita...doar ca stie ce sa aleaga!

Ziua mea a devenit brusc mai uşoară! Am reuşit să-mi prepar pentru micul dejun un smoothie delicios şi sănătos în doar câteva minute folosind un blender şi am fost gata de drum. Staţi să vedeţi cum…

Ştiţi, cred, acele momente din săptămână în care simţi că abia ai timp să pleci de acasă şi nu ai timp pentru micul dejun? Eu am câteva zile din astea în fiecare săptămână. Ştiu că nu e ok să sar peste micul dejun, dar nu prea aveam de ales… Însă, acum am descoperit soluţia problemelor mele!

Am creat o serie de diete și programe personalizate de exerciții care te pot ajuta. Intră pe magazin și comandă dieta sau programul care ți se potrivește!

Reţeta de smoothie e foarte simplă şi respectă toate principiile nutritive de care am nevoie pentru a începe ziua cu energie.

Ingrediente

 • o mână de migdale
 • seminţe de in
 • fructe de pădure (congelate, am ales eu)
 • o banană
 • o lingură de sirop de agave
 • puţină apă
 • Preparare

  Smoothie se prepară foarte simplu şi rapid cu noua mea achiziţie, blenderul personal Breville Blend Active Pro.

  Cori_Blend_Active_Pro_001

  Practic, am mixat toate ingredientele în câteva secunde şi am obţinut un smoothie suficient de săţios cât să fie un mic dejun senzaţional! Mixezi şi pleci cu recipientul to-go – Just blend and go

  Blender-ul Breville Blend Active Pro

  Toate fructele sunt bogate în vitamine şi minerale care îmi dau energia de care am nevoie în dimineţile aglomerate. Nucile şi seminţele de in au grăsimi sănătoase şi fibre care mă ajută să nu îmi fie foame până spre prânz. În plus, reglează tranzitul digestiv, mă ajută şi în lupta cu celulita.

  Îmi place că recipientul este din plastic fără BPA, adică un tip special de plastic în care este mult mai sigur şi mai sănătos să păstrezi lichidele. Cum afară începe să se încălzească şi nimănui nu îi place o băutură caldă, am rezolvat problema asta! Blend Active Pro are şi husa de neopren care menţine constantă temperatura băuturii din recipientul to-go, ceea ce îl face soluţia perfectă chiar şi pentru gustările de dinainte de sală, seara.

  În video-ul cu reţeta o să vedeţi cât de uşor se prepară un smoothie plin de vitamine, ideal pentru orice moment al zilei în care e nevoie de un boost de energie, înainte de sală.

  DSC_2181

  Acest blender mi-a rezolvat problema dimineţilor ocupate. Timp în plus pentru mine, un mic dejun sănătos şi uşor de luat cu mine în maşină şi la sală!

  Eu mi l-am cumpărat de aici link şi vestea bună este că acum are un preţ special, cu discount de 35%! Că tot e luna noastră un cadou pentru tine sau pentru cei dragi e cea mai bună idee, pentru că Blend Active Pro este un aliat de nădejde în efortul de a avea un stil de viaţă sănătos. Merge de minune şi la sala şi pe bicicletă…

  banner cori

  Haideţi să vedeţi ce uşor a fost!


  Lasa un comentariu

  Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii