Prima sală de sport la sat

03.03.2016
Prima sală de sport la sat

În vreme ce-n marile orașe copiii chiulesc de la orele de educație fizică, la sate mulți copii n-au văzut în viața lor o sală de sport. Unde nu există asemenea facilități și este nevoie, putem face o schimbare majoră prin implicare socială.

Acesta este și cazul comunei Bahnea din județul Mureș unde 160 de copii visează să aibă, într-o zi, un loc pentru sport așa cum merită. Ziua aceea e mai aproape decât crezi pentru că Merci Charity Boutique și LadyFit Gym pun umărul la treabă și transformă visul în realitate!

Cum se implică Merci Charity Boutique

Când fetele de la asociația minunată Merci Charity Boutique mi-au spus ce au în minte să facă și m-au întrebat dacă vreau să mă alătur proiectului, răspunsul meu a fost, pe loc, DA! Sunt dintre acei foști copii care lipseau nemotivat de la sport, povestea mea o știți prea bine, de aceea, acum, înțeleg cât de important este să ai un spațiu în care să te miști și ce face mișcarea pentru corp, suflet și minte.

Prima școală la sat

Prima școală la sat” este un proiect pentru comunitatea întreagă, pentru sănătatea acestor tineri care pot să înțeleagă rapid că în mișcare stă energia bună. De aceea, vă încurajez să donați și să povestiți mai departe despre proiectul acesta.

sala sport sat

Donații și prin proiectul Atelelierele de nutriție

Obiectivul în bani este să strângem 7.500 de euro din cei 12.000 finali de care este nevoie pentru construirea și dotarea sălii de sport cu cele necesare. Nu numai copiii din Bahnea vor beneficia de acest loc, ci și cei din satele alăturate.

Toate informațiile sunt în fotografie, contul în care orice sumă de bani, oricât de mică, este un pas mare pentru proiectul care ne dorim să devină FUNCȚIONAL la finalul lunii aprilie.

În curând, în același scop, voi porni o serie de ateliere de nutriție. Toate fondurile care vor fi strânse din taxa de participare vor merge către construirea și dotarea cu echipament sportiv a sălii.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii