Paula Total Body Workout

18.11.2013
Paula Total Body Workout

Ţi-am pregătit un set de exerciţii de tonifiere pentru tot corpul, care îţi remodelează musculatura, adaugă fermitate şi supleţe, totul într-un timp foarte scurt.

Exerciții de tonifiere pentru mușchii mari ai corpului

Tonifierea musculară se referă la dezvoltarea armonioasă şi echilibrată a muşchilor mari ai corpului prin exerciţii fizice. Te vei folosi de ganterele de 1-2kg dar şi de stepper.

Am creat o serie de programe speciale de exerciții care te pot ajuta. Intră pe magazin și comandă programul care ți se potrivește!

Numărul de repetări este unul obișnuit, antrenamentul fiind recomandat clientelor familiarizate cu antrenamentele de nivel mediu cât şi clientelor bine antrenate. Programele pentru tonifiere musculară reprezintă o componentă esenţială a oricărui antrenament, întrucât ele susţin orice proces sănătos de slăbire sau remodelare corporală.

Iată mai jos 3 exerciţii simple, prin care lucrezi echilibrat toţi muşchii mari ai corpului.

paulaTBW1 paulaTBW2 paulaTBW3

Exercițiu pentru spate, talie, abdomen

Aşează-te cu un genunchi sprijinit la 90 de grade pe marginea stepperului şi talpă sprijinită pe podea. Mâna de sprijin este întinsă şi aşezată exact sub umăr, în timp ce piciorul de sprijin este întins în laterală, cu genunchiul drept şi vârful pe podea.

Menţine coloana lungă şi abdomenul încordat pentru stabilizare, iar muşchii spatelui încordaţi pentru a păstra aliniamentul correct. Ridică mâna de lucru cu cotul spre tavan, ţinând antebraţul în apropierea trunchiului. Coboară apoi braţul şi ridică-l spre faţă, cu cotul întins, până la înălţimea umărului şi revino în poziţia de start. Cele 4 mişcări executate în suită reprezintă o repetare.

Pentru a avea eficientă, îţi recomand să execuţi 2-3 repetări lente, controlate şi mai ales corecte. Vei simţi cum lucrează umărul şi muşchii spatelui dar şi abdomenul pentru a menţine corpul în poziţia corectă.

paulaTBW4 paulaTBW5

Exercițiu pentru brațe, spate, umeri, talie

Este un exerciţiu foarte eficient pentru braţe, spate, umeri şi talie, cu condiţia să fie executat lent şi cu piciorul de lucru bine întins. Poziţia de start este cu sprijin pe un picior şi coatele la înălţimea umărului, indoite la 90 de grade.

Încordează bine talia şi ţine-ţi echilibrul. Expiră şi coboară cotul dinspre piciorul de lucru înspre talie, concomitent cu ridicarea pe laterală a piciorului întins. Coloana trebuie să rămână întinsă şi să nu te apleci în laterală.

În acelaşi timp, întinde al doilea braţ către tavan, apoi revino lent în poziţia de start. Lucrează pentru fiecare picior în parte, cel puţin 2 seturi a câte 8 repetări. Vei simţi cât de eficient este pentru corpul tău acest exerciţiu complex.

paulaTBW6 paulaTBW7

Exercițiu pentru talie și coapse

Este un exerciţiu excelent pentru talie şi interiorul coapsei, dar trebuie să ai grijă să ţii picioarele în linie dreaptă cu coloana vertebrală. Palma de sprijin trebuie să fie aşezată direct sub umăr, braţul pee deasupra ridicat spre tavan. Picioarele sunt întinse, coapsele strânse și talia încordată, tălpile sunt flexate şi aşezate în linie.

Expiră şi coboară lent bazinul spre sol, revenind totodată cu palma pe sol şi genunchii flexaţi, apoi inspiră şi ridică lent trunchiul, bazinul şi întinde picioarele, revenind în poziţia de start. Lucrează lent 2 seturi a câte 8 repetări şi vei simţi cât de bine lucrează spatele, talia şi interiorul coapsei .

Vezi si REAREND, o suită de exerciții pentru a obține un posterior bine conturat.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii