Tipul meu de frumusete

27.07.2018
Tipul meu de frumusete 3

Fac parte din generatia de femei care a crescut cu o idee despre frumusete influentata clar de revistele de moda, de Sex and the City si de perioada de tranzitie post-decembrista. Am 34 de ani si am avut nevoie de 30 de ani ca sa inteleg si sa simt ca frumusetea nu e sinonima cu perfectiunea, ca in spatele frumusetii se afla mii de experiente si de clipe de emotie si ca tot ceea ce am trait pana acum m-a modelat in femeia de azi.

Am ales in viata sa imi construiesc bucata cu bucata viata pe care mi-am dorit-o. Am inceput cu lucrurile usor de gestionat – sa imi controlez alimentatia, sa fac sport, sa am o greutate sanatoasa si un corp de care sa fiu mandra. Apoi am realizat ca acest stil de viata ma face fericita, asa ca am vrut sa cresc si sa continui in directia asta – asa am inceput sa fiu antreprenor in fitness, asa am devenit antrenor. Din dorinta de a-mi gasi un drum al meu, un sens care sa ma faca sa simt ca traiesc deplin. Mi-am alocat energie si timp pentru fiecare lucru in care am crezut si am visat, apoi am invatat uneori din greseli. Sunt suma deciziilor si experientelor mele si asta ma face sa ma simt frumoasa.

Odata cu experienta a venit intelepciunea de a nu ma mai compara. Asa cum sunt azi, acum, in acest moment este exact asa cum trebuie sa fiu. Depinde de mine sa ma ingrijesc, sa traiesc echilibrat si sa imi accentuez discret trasaturile si frumusetea naturala. Cand eram mai mica pretuiam perfectiunea artificiala a pozelor de beauty din reviste si cautam acelasi gen de evidenta si pe chipul meu. Dupa ani de zile am inteles in sfarsit ca trasaturile mele se vad cel mai frumos cu machiaje discrete si naturale, ca tenului meu ii sade bine curat si ingrijit si ca o saptamana in care sunt linistita si impacata ma face mai frumoasa decat orice tehnica de contouring.

Echilibrul asta cald si plin de bunavointa la adresa propriei mele persoane a inceput sa se manifeste recent in viata mea si ma ocup activ sa indulcesc tonul propriului discurs intern. Frumusetea, puterea de a aprecia fiecare zi si hotararea de a ma centra asupra propriilor mele emotii si trairi este lectia deplina a feminitatii mele.

Acum, la 34 de ani, ma simt cu adevarat femeie, ma simt asezata bine in propria mea viata, aleg si decid pentru mine ce experiente imi ofer si mi-am gasit, in sfarsit, linistea. Ma uit la mine cu drag si indulgenta si sunt multumita de modul in care anii mi-au modelat chipul, corpul si mai ales mintea. Si, pentru prima data in viata, ma simt speciala si ma bucur de aceasta unicitate lipsita de perfectiunea statica cu care am crescut drept model.

Alaturi de mine, sustinatoare ale frumusetii mele sunt produsele de la Max Factor, aliati de nadejde care imi potenteaza frumusetea naturala. Max Factor a creat o gama completa de machiaj cu produse inspirate de experiența make-up artiștilor, pentru ca noi sa ne putem exprima individualitatea și particularitățile care ne fac speciale.

#YouXMaxFactor este despre femei puternice, unice in frumusetea lor, despre incredere in sine si ingrijire blanda, despre sublinierea frumusetii fiecareia dintre noi si despre un parcurs spre feminitate matura, calma si asezata, potentata de experiente de viata si de autodescoperire. 


COMENTARII
  • Rox pe 05.09.2018 la 15:12 Răspunde

    Un articol f frumos si genuin! Te urmaresc cu placere! Salutari din Spania@

  • Dani pe 27.07.2018 la 10:23 Răspunde

    Ambitioasa, inteligenta, pozitiva! Esti o femeie superba!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii