Cum sa slabesti sanatos? Waterbike!

21.11.2016
Cum sa slabesti sanatos? Waterbike!

WATERBIKE® este mult mai mult decât o bicicletă de apă, este un spațiu de wellness, fitness și înfrumusețare, o pauză de relaxare și recăpătare a formei fizice. WATERBIKE propune o activitate fizica blândă pentru articulații, eficientă și relaxantă, iar acest tip ce sport poate fi practicat de orice persoană indiferent de sex, vârstă (se recomanda, totuși, o vârstă minimă de 16 ani).

După o sesiune, clientii pot reveni la viața activă, fara efortul de a reface coafura sau machiajul, însă mult mai relaxati și liniștiti. Conceptul se adresează în egală masură și persoanelor sportive , femeilor însărcinate, persoanelor în vârstă, persoanelor supraponderale și cu mobilitate redusă, aquabiking-ul fiind un exercițiu potrivit pentru fazele de recuperare dar și pentru cele de întreținere a capacităților cardiovasculare și a tonifierii musculare.

Pentru persoanele care doresc o provocare sportiva, WATERBIKE® a adus concepul de WaterRUN, adică o bandă motorizată ce întrunește avantajele jogging-ului, dar care nu afecteazaă articulațiile pentru ca efortul se desfasoara in apa.

WATERBIKE® protejează sănătatea, structura osoasă, articulațiile și mușchii. Acest concept inovator are beneficii multiple asupra trupului: armonizează silueta, combate celulita,  tonifiază corpul și dezvoltă rezistența fizică, dar și asupra minții și a spiritului. În timpul unei sesiuni de Aquabike, toate elementele sunt reunite pentru a oferi relaxare: hidromasaj, cromoterapie și ozonoterapie.

Am incercat recent WATERBIKE si mi-a placut foarte mult faptul ca datorita efectului de masaj m-am simtit mult mai relaxata, beneficiind pe langa o ora de pedalat, de un drenaj limfatic extrem de placut. De fapt, asta am remarcat imediat dupa sedinta de aquabiking: ca picioarele mele sunt suple si ca am scapat de senzatia nesuferita de picioare umflate, cu care venisem dupa o zi petrecuta pe tocuri.

Mediul este placut, muzica relaxanta dar totusi gandita special pentru a mentine un nivel ridicat de energie si, ceea ce mi-a placut cel mai tare, ca am avut un ghid video de antrenament, ca un antrenor personal care mi-a indicat ritmul de pedalare si rezistenta la care sa reglez bicicleta. M-am simtit tare bine dupa aceasta sedinta, in conditiile in care eu nu sunt vreun mare fan al antrenamentelor cardio.

Puteti face sedinte de Waterbike in Bucuresti, str Nicolae Caranfil 34, parter.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii