Cum începi să faci sport și mergi la sală

31.10.2013
Cum începi să faci sport

Când ne privim în oglindă și nu suntem în cea mai bună formă ne dăm seama că este nevoie de o schimbare în stilul de viață, dar cum reușim să echilibram programul încărcat și obiectivele deja stabilite cu activitatea, sportul pe care ne hotărâm să îl incepem? E timpul pentru o schimbare și sport!

Corpul tău este rezultatul stilului de viață

În ultima vreme te uiţi în oglindă şi vezi că începi să faci burtă, pe coapse parcă ai depus nişte celulită şi nici braţele tale nu sunt în cea mai bună formă? Poate că e din cauza stresului din ultima vreme, sau poate că în vacanţă ai mâncat mai mult decât era cazul. Deschide frigiderul, ai mai multe alimente ambalate decât din cele proaspete şi cumva pe uşa ai pus nişte suc? Adu-ţi aminte când ai făcut ultima oră de sport la sală şi cât de des îţi spui că săptămâna viitoare o să faci nişte exerciţii.

Am creat o serie de diete și programe personalizate de exerciții care te pot ajuta. Intră pe magazin și comandă dieta sau programul care ți se potrivește!

Să şti că nimic nu e întâmplător. Nimeni nu se îngraşă pur şi simplu. Acumularea de grăsime este efectul unui stil de viaţă nesănătos, al unei alimentaţii în general dezechilibrate şi al obişnuinţei de a fi sedentar. De cele mai multe ori, în faţa ideii de a merge la sală se ridică realităţile vieţii de zi cu zi: probleme la muncă, probleme în familie, lipsa timpului şi mai ales a energiei.

Ce e de făcut?

Nu-ţi spune nimeni să renunţi la orice pentru a face sport. Sau, mai bine zis, nu ar trebui să îţi pretindă cineva să devii brusc sportivă de performanţă. Consultă-ţi agenda cu atenţie. Crezi că e imposibil să îţi găseşti două ore libere pe săptămână? Ideal ar fi să fie în zile diferite neconsecutive, de exemplu luni şi joi sau marţi şi vineri.

Apoi, gândeşte-te la ce tip de sport ţi-ar plăcea să faci. Nu-ţi surâde ideea mersului în neştire pe bandă? Crezi că te vei plictisi în sala de forţă şi, în plus, nici nu prea ştii ce exerciţii să faci şi ţi-e frică să nu îţi dezvolţi o masă musculară prea accentuată? Poate că te încânta ideea unor ore de grup, într-o companie plăcută şi relaxantă. E perfect! Înseamnă că deja ai făcut un pas foarte important.

Femeile preferă spaţiile în care pot interacţiona cu alte femei. Astfel, combină ideea de sport cu cea de socializare, pentru că nimic nu e mai plăcut decât să mergi într-un loc în care să te şi relaxezi, să te destinzi şi să te antrenezi.

O sală și un program special gândite pentru tine

LadyFit e un club creeat exact în această formă. Este o sală de sport creeată pentru femei şi condusă de femei. Tocmai pentru că noi ştim cel mai bine de ce avem nevoie pentru a ne simţi bine şi a arată bine am dezvoltat programe de exerciţii pentru corpul femeii.

Pentru noi e important să ţinem cont de toate problemele care complică viaţă clientelor noastre, aşa că am hotărât că sala de sport trebuie să fie un spaţiu confortabil şi intim, cu un program atât de diversificat încât să permită oricărei cliente, oricât de ocupate, să îşi găsească un program de antrenament pe care să îl poată urma.

Există programe adaptate tuturor clientelor noastre- programe pentru începătoarele care abia au venit la sală şi programe dinamice şi eficiente pentru clientele care fac sport de multă vreme. Am dezvoltat antrenamente ideale pentru slăbire, pentru tonifiere şi pentru o postură frumoasă, dar şi ore de dans pentru clientele care preferă acest tip de mişcare.

Toate clientele noastre sunt consiliate în privinţa programului de antrenament şi a alimentaţiei sănătoase. Orice doamnă sau domnişoară care doreşte să ştie cum ar trebui să se antreneze beneficiază de o şedinţă de consultanţă, în care este sfătuită cum să îşi aleagă antrenamentele, cum să le combine pentru a avea cele mai bune rezultate, ce ar trebui să aleagă să mănânce şi cum să se descurce cu tot programul ei încărcat, astfel încât să aibă timp să le facă pe toate.

Orele de antrenament se desfăşoară sub atenta supraveghere a unui instructor profesionist. Astfel ai garanţia că lucrezi corect toate exerciţiile şi astfel ai rezultate bune, fără să existe riscul să te accidentezi.

Iar poate cel mai important aspect este că te vei simţi bine. Te vei simţi confortabil, în siguranţă, într-un mediu prietenos şi vesel, în care lumea se strânge pentru a face mişcare, pentru a fi pozitivă şi sănătoasă, pentru a avea rezultate şi a se bucura de fiecare succes.

Ne vedem la sală!
LadyFit – first gym for delicate women www.ladyfit.ro
LadyFit Unirii
Bucureşti, str Bărăţiei nr 35, parter
În Piaţa Unirii, lângă magazinul Cocor
LadyFit Aurel Vlaicu
București, Soseaua Pipera 14, et 1, sect 1


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii