Puțin ajutor spre o viață mai sănătoasă

17.05.2016
Puțin ajutor spre o viață mai sănătoasă

Am căutat mereu soluţii realiste, sănătoase şi comode pentru alimentație bogată în nutrienţi proveniți din surse biologice, funcționale, de calitate, prezente în alimente care să fiu sigură că ajută metabolismul şi eliberează corpul de substanţele nesănătoase care în mod inevitabil se produc în cantităţi mai mari atunci când trăim în oraşe aglomerate şi poluate, într-un ritm solicitant şi adesea stresant.

Problemele alimentației cotidiene

Agricultura practicată intensiv şi procesarea alimentelor ne privează organismul de nutrienţii esenţiali pentru buna funcţionare a metabolismului nostru. Şi alimentaţia se adaptează vremurilor în care trăim. Cel puţin în oraşele mari, avem din ce în ce mai puţin acces la alimente produse ecologic.

Am început acum mai bine de 10 ani să caut un drum spre echilibru, sănătate şi stare de bine. Să găsesc, atât pentru mine, cât şi pentru cei cu care lucrez o cale de a avea o viaţă sănătoasă şi echilibrată, în contextul unui program de muncă solicitant şi a unei vieţi sociale încărcate. A fost şi este un drum al căutărilor şi descoperirilor continue, pentru că, de la o perioadă la alta, provocările se schimbă. În cazul meu, am trecut de la un program foarte solicitant fizic la unul în care activitatea mea este cu precădere în zona de management, cu toate schimbările de ritm: sunt mai statică decât înainte, petrec mai multe ore la birou, sunt mai stresată şi fac mai puţină mişcare.

Necesitatea alimentelor funcționale

Aşa am ajuns să descopăr o serie de produse care mă ajută în fiecare zi. Alimentele funcţionale sunt opţiunea mea când vine vorba de alegeri sănătoase. La graniţa dintre suplimente nutritive şi alimente naturale, alimentele funcţionale combină pentru mine toate beneficiile celor două categorii. Provenite din ingrediente naturale, deci cu o valoare biologică ridicată şi standardizate printr-un proces certificat medical, pentru mine alimentele funcţionale au reprezentat o opţiune sănătoasă şi echilibrată de a-mi îmbogăţi cu nutrienţi programul alimentar.

Evital Functional Foods

Evital Functional Foods, prin programul Super Body Reset, înseamnă pentru mine integrarea regulilor de alimentaţie sănătoasă cu cele privind detoxifierea organismului, într-un program unitar şi echilibrat. Este, practic, un program alimentar bazat pe produse naturale, integrale, fără restricţii calorice majore, care integrează un plan de eliminare a toxinelor acumulate în organism şi un aport crescut de enzime, vitamine şi antioxidanţi, pentru reducerea stresului oxidativ şi a radicalilor liberi, reducerea retenției de apă, optimizarea digestiei şi creşterea rezistenţei organismului la stresul ambiental.

cori2

Am ales să reprezint gama Evital Functional Foods pentru că mă regăsesc în nevoia de a-mi întări organismul şi de a urma un program blând şi eficient de detoxifiere. Produsele din această gamă sunt bazate pe fructe şi legume şi au o biodisponibilitate ridicată, standardizată şi verificată într-un proces de fabricaţie strict controlat. Sunt disponibile în farmaciile SensiBLU selectate şi programul de detoxifiere este integrat într-un plan alimentar echilibrat, normocaloric, uşor de urmat ca stil de viaţă.

Produsele sunt, de fapt, alimente funcţionale, extracte concentrate din fructe şi legume, care îmi hrănesc organismul şi sunt foarte uşor de integrat în meniul meu zilnic. Îmi place gustul lor şi forma de prezentare şi mă simt foarte bine de când le folosesc. Am scăpat de senzaţia de mâini şi picioare umflate, mă simt mai energică şi mai tonică şi mă bucur de un confort digestiv crescut.

Ce înseamnă Super Body Reset

SUPER BODY RESET 3-10-3-3 este un program unic prin care alimentele funcţionale EVITAL ajută la purificarea organismului prin eliminarea toxinelor şi creșterea aportului de nutrienţi.

 • SUPER ANANAS® (3 zile, 3 plicuri/zi) – reduce retenţia de apă din ţesuturi
 • DETOXASE® (10 zile, 1 plic/zi) – detoxifică şi revitalizează organismu
 • SUPER ORANGE® (3 zile, maxim 3 plicuri/zi) – susţine sistemul imunitar
 • SUPER FRULLATO® (3 zile, maxim 3 plicuri/zi) – asigură aportul de vitamine, minerale, antioxidanţi şi prebiotice
 • Cred în continuare că soluția pentru a avea o viață sănătoasă constă în găsirea unui echilibru care să ne permită să facem alegeri sănătoase pe termen lung. Militez pentru obținerea și menținerea unei  stări tonice, de bine, care să ne motiveze să facem schimbări sănătoase în viaţa noastră.

  Mă bucur că am descoperit o soluţie care mă ajută să am şi un aport certificat de nutrienţi, care mă ajută să mențin o dietă cu caracter antiinflamator, detoxifiant și purificator pentru corpul meu. Fac această investiție în mine nu doar pe termen scurt, ci pentru că am înțeles pe propria-mi piele cât de important este să am un stil de viață echilibrat și sănătos, în condițiile unei vieți solicitante și aglomerate.


  Lasa un comentariu

  Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii