Ce mi-as dori sa retraiesc

06.12.2016
Ce mi-as dori sa retraiesc

Sunt multe momente pe care mi-as dori sa le traiesc din nou, sa mai simt inca o data bucuria si emotiile de atunci: sa ma intorc la acea fericire simpla din copilarie sau la timpul lung petrecut cu bunicii, la primul meu curs de pilates sau la orele fara griji petrecute in concediile din Grecia.

Acum, va spun sincer ca mi-as dori sa ma intorc in Activia Wellbeing Camp, sa retraiesc cele trei zile de surpriza, emotie si bucurie la Hadar Chalet. In inima padurii, am redescoperit entuziasmul sincer al oamenilor care nu au mai facut vreodata pilates, curajul unor minti deschise si energia debordanta a unui grup de oameni frumosi.

Am pornit cu sufletul deschis intr-o experienta care s-a dovedit a fi mult mai bogata pentru mine decat imi imaginasem vreodata. Oamenii pe care i-am intalnit, atat castigatorii concursului cat si cei care au facut sa se intample acest eveniment, dar si cei care se ocupa de Hadar Chalet mi-au aratat o fata a bunatatii si frumusetii umane cum doar visam sa mai existe. Am vazut cum se intampla sub ochii mei schimbarea in bine a celor participanti, cum au cazut usor-usor barierele intre noi si cum, pana la finalul taberei, am ajuns sa ne cunoastem si sa ne apropiem intr-un mod autentic si frumos.

Alaturi de ceilalti doi traineri, Liliana Ogun – coach profesionist si Andreea Pautov – yoga trainer, am incercat sa le oferim participantilor o experienta completa care sa ii provoace spre mici schimbari care, practicate zi de zi, sa le aduca echilibrul interior.

activia-1activia-2

 

Am vorbit despre alimentatie, despre cum ne putem organiza mesele in contextul unui ritm agitat de viata, dar si despre setarea obiectivelor si motivatia de a face miscare. Am facut doua tipuri diferite de pilates, am discutat si in grupuri restranse despre ce inseamna activitate fizica, cum trebuie privita slabirea si ce analize sunt necesare inainte de a incepe sa tinem cura de slabire si sa facem sport. Fie ca am vorbit in sala de activitati, la gura semineului sau intr-un colt din natura, discutiile au fost lungi si constructive, de parca ne cunosteam cu totii de ani.

activia-3

Insa cel mai mare dar pentru mine a fost sa redescopar bucuria si satisfactia unui nou inceput. A trecut destul de mult timp de cand nu am mai predat si recunosc ca m-a surprins emotia grupului de oameni dornici sa invete, stangaci uneori, dar care ma urmareau cu atentie stiind ca ii pot ajuta sa ajunga acolo unde isi doresc. M-am simtit ca la inceputurile carierei mele in fitness, acum 12 ani. Am vazut bucuria, deschiderea si recunostinta unor oameni care nu au intrat intr-o rutina a lucrurilor, ci care sunt deschisi catre nou si se bucura de fiecare experienta traita, luandu-si din ea tot ce au nevoie. Sa simt ca i-am putut ghida pe acest drum si ca am facut o diferenta in viata unora dintre ei, cel putin, e cel mai frumos sentiment pentru mine, ca instructor, pe care oricand mi-as dori sa il retraiesc.

activia-5activia-6


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii