BiteME cu Dalanda, exerciţiile ideale pentru un posterior aşa cum visezi!

05.11.2013

Orice femeie adoră hainele, dar trebuie să avem grijă şi la aspectul nostru…fără ele! Pentru a avea un corp armonios, care să ne dea încredere şi să ne facă să ne simţim senzuale şi puternice, avem nevoie de o siluetă frumos modelată. Iar o siluetă frumos conturată înseamnă şi un posterior frumos lucrat.
În aceste condiţii, în care toate ne dorim să arătăm bine şi să vedem rezultatele cât mai rapid, am selectat câteva dintre exerciţiile favorite ale Dalandei din ora ei de BiteME de la LadyFIT-first gym for delicate women.
Bite ME este un program intens şi eficient pentru posterior, care combină eficient tehnici ce lucru avansate, pentru a oferi cele mai bune şi rapide rezultate: fese bombate, posterior ferm şi picioare frumos modelate.
Special Knee Lift
Aşează-te cu piciorul din spate pe stepper şi cu vârful piciorului din faţă pe podea. Piciorul din spate e uşor îndoit, spatele e drept şi foloseşte gantere de 3-4 kg. Încordează bine abdomenul, împinge în piciorul de pe stepper şi ridică genunchiul piciorului din faţă până la înălţimea bazinului, concomitent cu întinderea completa a piciorului de sprijin, apoi revino la poziţia iniţială. Pentru rezultate optime, execută 4 seturi a câte 8 repetări cu fiecare picior în parte.
Squat to abduction
Execută o genuflexiune adâncă, ţinând un picior pe stepper şi unul pe sol. Abdomenul trebuie bine încordat şi braţele sunt flexate, astfel încât ganterele să fie sub barbie. Împinge în piciorul de pe stepper, întinde-l şi ridică pe laterală piciorul de la sol, până la înălţimea bazinului. Ganterele rămân strânse sub barbie, spatele este bine întins. Revino apoi la poziţia iniţială, în genuflexiune adâncă. Mişcarea este rapidă, iar pentru eficientă maximă, execută 4 seturi a câte 8 repetări pentru fiecare picior în parte.
Backwards Lunge
Poziţia iniţială este cea a unei fandări adânci, cu unghiuri de 90 de grade la genunchi. Spatele să fie drept, coloana întinsă la verticală. Inspiră, împinge în piciorul din faţă şi deplasează centrul de greutate spre spate, astfel încât să rămâi sprijinită pe piciorul din spate. Concomitent cu această translatare a centrului de echilibtru, încordează abdomenul şi ridică piciorul din faţă, întins, cât de sus poţi, fără să curbezi spatele. Mişcările din acest grup sunt lente (şi solicitante).
Se pune accentul pe tehnică de lucru. Execută 4 seturi a 8 repetări pentru fiecare picior în parte.

Arabesque with a twist
Este un exerciţiu excelent pentru întregul corp, dar mai ales pentru fese şi coapse. Aşează-te pe palme şi genunchi, cu picioarele încrucişate şi strânse. Greutatea e sprijinită pe un genunchi. Încordează abdomenul, împinge bazinul spre tavan, întinde piciorul de sprijin şi ridică piciorul de deasupra cu călcâiul spre tavan şi genunchiul întins, apoi coboară lent în poziţia iniţială. Pentru eficientă maximă, execută 4 seturi a câte 10 repetări lente pentru fiecare picior în parte.
Nu uitaţi că pentru o schimbare eficientă şi sănătoasă a corpului este nevoie de un program diversificat de exerciţii şi de o dietă alimentară echilibrată şi sănătoasă. Acordaţi atenţie hidratării şi odihnei deopotrivă şi ţineţi minte că sportul trebuie să fie o activitate plăcută şi relaxantă, care să se adapteze stilului propriu de viaţă.

Articole Similare


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii