Ananasul, aurul tropical

25.11.2016
Ananasul, aurul tropical

Ananasul este unul dintre fructele mele preferate! Ador aroma lui puternica, dulceata, textura si mai ales faptul ca ma ajuta tare, tare mult cu problemele de digestie. Din pacate, ananasul nu este intotdeauna disponibil in forma lui naturala, sau daca se gaseste in magazine, nu intotdeauna este copt si savuros.

M-am bucurat tare mult cand am descoperit ca exista si varianta de ananas la conserva, dar care nu are zahar adaugat, conservanti sau coloranti. Dole a lansat gama Tropical Gold Premium Pineapple, conserve cu cel mai dulce si savuros tip de ananas, care nu au niciun fel de adaos, continand doar ananas si siropul obtinut in urma conservarii termice a fructelor de ananas.

Ananasul este un excelent tonic digestiv, iar Dole Tropical Gold Premium Pineapple are un nivel scazut de aciditate si, in plus, nu are adaosuri de zahar, arome, coloranti sau conservanti. Este perfect consumat ca atare sau adaugat in diferite deserturi si preparate culinare, pentru ca are o textura placuta, crocanta si este mai dulce in mod natural decat ananasul clasic. Fiind un sortiment de ananas atent selectionat are o aroma mai intensa si un continut de 3 ori mai bogat de vitamina C decat ananasul clasic, iar timpul redus de conservare termica nu distruge acest aport de antioxidanti.

2

Nu in ultimul rand, motivul principal pentru care eu consum ananas este acela ca reprezinta o sursa excelenta de bromelaina, o enzima proteolitica, benefica in optimizarea digestiei si a tranzitului intestinal. Este printre putinele fructe care se recomanda a fi consumat dupa mesele cu proteine (carne, branza, oua) tocmai pentru ca ajuta la digestia lor eficienta, scazand senzatia de balonare si reducand inflamatia de la nivelul tractului digestiv.

Ananasul Dole Tropical Gold poate fi consumat in mai multe tipuri de preparate, pentru ca are o aroma bogata si un gust placut, putand fi integrat la micul dejun in cerealele de dimineata, dar si in salate si preparate asiatice, ori ca smoothie sau desert usor pentru partea a doua a zilei, ajutandu-ne sa controlam pofta de dulciuri.

1

Salvează


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii