M-am decis, toamna asta port X-fit!

22.09.2016

M-am bucurat foarte tare să descopăr noul ceas inteligent X-fit de la Evolio! Este vorba despre un ceas care are autonomie de până la 30 de zile, se încarcă wireless şi poate fi purtat cu uşurinţă la ţinutele de zi, având un design atrăgător. Când am început să îl folosesc, am aflat că îmi monitorizează activitatea fizică şi ţine evidenţa paşilor parcurşi. Cum în ultima perioada nu mai fac sport ca în perioada în care antrenam la sală, este important pentru mine să ştiu câtă activitate fizică am zilnic. În plus, are un singur buton, de tip touch, ceea ce îl face uşor de folosit.

Pentru cei care doresc să înceapă să folosească un astfel de ceas inteligent, este o alegere bună mai ales datorită preţului, de 199 de lei. Îmi aduc aminte că primele mele tentative de a începe să folosesc ceasuri inteligente au fost nişte încercări nereuşite şi foarte scumpe, pentru că am constatat la vremea respectivă că nu mă împăcăm ba cu designul ceasului, care arata că o cărămiduţă, ba cu nenumăratele butoane în care mă încurcăm de fiecare dată. Aşa că acesta îmi place pentru că are o linie frumoasă şi un singur buton cu ajutarul căruia jonglezi uşor printre ecrane.

IMG_3042

Mai e un aspect pentru care îmi place ceasul X-fit şi anume faptul că e rezistent la apă. Îmi place asta pentru că eu sunt în general neatentă cu obiectele, aşa că de fiecare dată caut gadgeturi care să fie rezistente la orice: lovituri, apă, uitat în soare şi alte asemenea.

Pe lângă toate aceste aspecte, ceasul vine la pachet cu o aplicaţie pentru smartphone, cu care ceasul se conectează prin Bluetooth şi care ne ajută să salvăm datele înregistrate de ceas, pentru a avea o evidenţă clară a activităţii noastre sportive, mai ales că ceasul este compatibil atât cu Android, cât şi cu IOS.

Articole Similare


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii