Cosmopolis Wellness, sport si viata frumoasa

25.09.2017
Cosmopolis Wellness, sport si viata frumoasa 4

Cosmopolis wellness day mi-a oferit ocazia sa vizitez complexul despre care auzisem atat de multe, atat de la prieteni si colegi care au decis sa se relocheze acolo, cat si de pe net. Eu, creatura citadina pana la sange si cu idei despre viata urbana bine infipte in cap, ma gandeam la tot ce inseamna Bucurestiul de dincolo de Herastrau ca fiind “departe” si mare mi-a fost mirarea cand am ajuns sa inteleg mai bine ce e dincolo de limita asta intelectuala pe care mi-am creat-o singura.

Am plecat spre Cosmopolis intr-o sambata dimineata superba, din centrul Bucurestiului. In 17 minute intram deja pe poarta complexului, dupa ce domnul de la intrare m-a intampinat binevoitor cu un “Bine ati venit in Cosmopolis!” si mi-a cerut cateva detalii despre unde merg si cine sunt. Cred ca e foarte reconfortant sa stii ca locuiesti intr-un loc in care accesul este monitorizat, mai ales daca ai o familie cu copii.

Cosmopolis

Apoi am mers prin complex pana la pontonul de la lac, acolo unde urma sa predau o ora de Pilates, Yoga si stretching si sa tin un scurt seminar despre alimentatie sanatoasa si sport. Mi-a placut ca, mergand prin complex, era o atmosfera relaxanta. La case, oamenii erau in gradini, la cafele si mic dejun. Totul pare ordonat si curat in complex. Am ajuns in sfarsit la ponton, care era asezat pe lac si in fata era o mare de verdeata. In departare vedeam centura Bucurestiului si autostrada.

Cosmopolis

Am facut cunostinta cu doamnele care au venit la ora de sport, spre bucuria mea, in numar mai mare decat ma asteptam. Foarte dragute, de toate varstele, venisera sa se bucure de o ora de sport si relaxare in aer liber. Am pornit muzica, vantul adia usor si apa micului lac sclipea in soare. M-am bucurat enorm sa predau, sa fiu alaturi de ele in ora asta de miscare in aer liber. Mi-au spus ca isi doresc sa faca mai des sport, unele faceau deja. Pe aleile de langa lac am vazut familii cu bicicletele sau tineri cale alergau concentrati, cu muzica in urechi.

Cosmopolis wellness

Dupa ce am terminat ora de sport, ne-am mutat pe terasa acoperita de langa piscina, ca sa ne rehidratam si sa stam de vorba despre antrenament, motivatie si sport. A fost o dimineata relaxanta, placuta si plina de energie pozitiva. Am plecat de acolo relaxata si poftind in sinea mea la placintele cu branza de la strip mall, despre care imi spusesera fetele ca sunt delicioase. Dar ma grabeam spre oras, unde trebuia sa ajung urgent pentru o intalnire cu iubitul meu. In 20 de minute imi parcam masina la Ateneu, in centru.

 

Cosmopolis a fost o surpriza placuta pentru mine, nu doar prin preocuparea pentru sport, relaxare si viata sanatoasa pe care am constatat-o atat la participantele la eveniment cat si din partea celor care administreaza complexul, ci mai ales prin conectarea cu realitatea unui ansamblu residential dezvoltat coherent si strategic. Mi-a placut atmosfera din complex, energia domoala care plutea in dimineata aia insorita si m-am simtit bine acolo, in ordinea aia lipsita de rigiditate.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii