Vis de forma maxima – 25 de visuri implinite!

18.11.2019
Vis de forma maxima - 25 de visuri implinite!

Ce-ai zice daca ti-as spune că te poți antrena să îți îndeplinești orice vis? Că sportul te învață cum să construiești realitatea din visele tale, că aproape tot ce visezi în viață poate fi al tău cu muncă, speranță, organizare și ajustare permanentă spre progres? Că fericirea vine din lucrurile pe care înveți să le construiești cu mâna ta? Asta am învățat eu în ultimii 25 de ani din viața mea.

Când eram mică nu știam ce vreau să fac în viață, dar îmi doream să fiu fericită. Și asta a rămas o constantă în viața mea, indiferent de parcursul meu personal sau profesional. Primii mei ani de viață au fost o continuă căutare de sens și autenticitate. Deși am făcut în liceu multa matematică și fusesem admisă la Politehnică, la calculatoare, simțeam acut că acel drum nu mă reprezintă și că nu vreau să fac asta în viață. Așa că, în ciuda opoziției familiei mele, am decis să îmi caut un drum în viață care să mă reprezinte, care să mă facă să visez și să privesc spre viitor cu încredere și entuziasm.

În perioada aia am descoperit sportul, eu care fusesem scutită de la sport în toți anii de școală și de facultate. Brusc am devenit conștientă de corpul meu, de mine și de energia cu care pot să lucrez. Prin sport am înțeles că aproape totul în viață depinde de mine și că dacă sunt concentrată, organizată și muncitoare chiar pot face tot ce îmi doresc și pot cu adevărat să îmi îndeplinesc orice vis.

Vis de forma maxima - 25 de visuri implinite! 1

Exercițiile fizice mi-au antrenat corpul, dar mai ales mintea, m-au învățat că, dacă îți planifici pașii și muncești, ajungi acolo unde îți dorești și apoi am aplicat aceleași principii și în alte aspecte ale vieții mele. Am descoperit prin sport bucuria de deveni un om mai bun, mai puternic și mai modest, dar și o femeie încrezătoare, echilibrată și independentă.

Sportul pentru amatori a devenit cariera mea timp de 15 ani cât am antrenat alte femei să își descopere puterea și să își cultive frumusețea corpului, iar în prezent conduc o companie care oferă programe sportive și de dietă femeilor de pretutindeni, fie prin sălile noastre, fie prin programele pentru acasă. Însă nimic din toate astea nu ar fi fost posibil fără acel început modest, de tânără nesigură si neîncrezătoare, într-o sală din cartierul Colentina.

Cu ocazia a 25 de ani de existență, Flanco împlinește 25 de visuri într-o campanie plină de speranțe și energie. Ai ocazia să câștigi premiile categoriei „Vis de Formă Maximă” unul dintre cele 5 premii wow.  Fiecare dintre cele 5 pachete de premii contine o bicicleta de fitness, un smartwach, o bratara fitness, o camera foto sport si un rucsac, asa ca merita sa participi la concurs! 

Cum poți participa la concurs?

  • Înscrie, printr-un text de maxim 2.500 de caractere (aproximativ o pagină A4), povestea ta sau a unui pasionat de sport pe care îl cunoști

Poți înscrie povestea sau candidatura și într-unul din magazinele Flanco, acolo unde vei găsi o urnă de „Colectare propuneri”, chiar lângă casa de marcat.

Cum tocmai a început perioada de înscriere a candidaturilor pentru Visul de formă maximă, te încurajez să crezi în visul tău și să înscrii povestea ta sau a unui prieten pasionat de sport, a cărui poveste o cunoști, în concursul Flanco!

Înscrierile se desfășoară în perioada 18 Noiembrie – 5 Decembrie 2019, iar la finalul perioadei premiile vor fi desemnate de un juriu din care fac și eu parte.

Citește mai multe despre regulamentul campaniei pe https://www.flanco.ro/25-de-ani-25-de-visuri

 

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii