Unghiile și antrenamentele – sfaturi de îngrijire

29.09.2014
Unghiile si antrenamentele

Sportul predispune pe cei care fac antrenamente regulate la probleme cu unghiile, de la cuticule deshidratate și piele uscată până la efecte mai neplăcute – unghii rupte, bătături sau chiar diverse micoze, in cazuri grave. Iată câteva sfaturi de îngrijire.

Nu stiu câtă lume se gandește la modul în care antrenamentele ne afectează dar cred că oricine a făcut măcar un antrenament de Step Aerobic fară să aiba unghiile de la picioare taiate corect, stie cat de neplacuta poate fi senzatia.

Îngrijirea unghiilor

Este important ca încăltămintea și șosetele în care ne antrenăm să fie foarte curate. Încălțămintea sport trebuie spălată regulat și tratată cu spray antimicrobian pentru a preveni apariția micozelor. De asemenea, nu ar trebui să împrumutăm încălțămintea altcuiva, indiferent de motiv. Riscul de a dezvolta o micoză crește, și nu este deloc plăcut. Pentru a remedia acest gen de probleme trebuie neapărat să mergem la un medic specialist și să ne adresăm unui specialist în manichiura și pedichiura pentru întreținerea zonei.

Unghiile sportivilor au nevoie de îngrijire specială – e nevoie de produse profesionale de cea mai bună calitate și de un specialist bine pregătit care să elimine bătăturile, colțurile încarnate și care să știe să dea o formă corectă unghiei, în așa fel încât ea să nu ne deranjeze în timpul antrenamentelor și nici să nu riscăm vreo accidentare în sala. Produsele de calitate ajută la îndepărtarea mai ușoară a bataturilor. Astfel, evităm formarea zonelor dureroase și inflamate care ne scad performanța în antrenament.

Îngrijire și înfrumusețare de specialitate

Pentru că am grijă atât de sănătatea mea cât și de aspectul meu, am ales să le las pe specialistele de la Rouge Nail Bar să se ocupe de unghiile mele. Am apreciat tehnica lor eficientă și, totodată, blândețea cu care mă scapă de colțuri și bătături, faptul că nu folosesc forfecuțe sau alte instrumente ascuțite și barbare. Unghiile mele arată foarte bine chiar și după 10 zile de la ultima vizită, semn că tehnica lor de îngrijire a unghiei și cuticulei este impecabilă!

Îngrijirea e aproape la fel de importantă ca o rețetă sănătoasă care te poate inspira și îți va oferi energie pentru întreaga zi sau pentru a avea un corp armonios.

Rouge Nail Bar este primul bar de manichiură din București, deschis in 2012. Pe langă atmosfera prietenoasă și interiorul plăcut, pune la dispoziția clienților personal foarte bine instruit și produse de cea mai bună calitate. Acestea oferă rezultate incredibile pentru îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor.

Recomand cu caldură: un răsfăț bine meritat, de o calitate deosebită!

https://www.facebook.com/RougeNailBarBucharest


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii