Nuit Sociale, sau ce sa faci de revelion anul asta!

19.12.2017
Nuit Sociale, sau ce sa faci de revelion anul asta! 3

Daca nu stii ce sa faci de Revelion, iata o idee de petrecere cool, cu oameni faini, muzica buna si distractie pe masura!

Ultima noapte din 2017, prima zi din 2018, ziua ce marcheaza un nou inceput! Pentru seara dintre ani, Nuit Sociale impreuna cu Maison Dadoo organizeaza cel mai cosmopolit Revelion: „Maison Des Fleurs”. Conceptul din acest an va fi gazduit de una dintre cele mai frumoase din Bucuresti, Casa Universitarilor, urmand a o integra intr-un univers magic, cu multa verdeata, instalatii si o abundenta de flori – marca personala a floristilor Dadoo.

Construita după planurile arhitectului Luigi Lipizer in jurul anilor 1860, in stil neogotic, Casa Universitarilor se remarca prin crenelurile stilizate la exterior, interioarele lambrisate şi decorate, coloanele impozante, zidaria policromă şi tavanul lucrat în casetă. Initial destinata bancherului Cezar Librecht, Casa Universitarilor a ajuns sa fie locuita de Maria Obrenovici, amanta domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

revelion

Nuit Sociale se afla deja la al treilea revelion, primul fiind „Gourmet by Chef Foa”, gazduit de restaurantul Stradale, iar al doilea s-a numit sugestiv „A la Maison”, fiind organizat intr-o casa de poveste din Piata Amzei – Casa Otetelesanu.

 

Pentru Maison des Fleurs, organizatorii promit cel mai deosebit revelion din Bucuresti, cu un meniu gourmet facut cu pasiune si perfectiune de Privileg Catering, meniu care include preparate pentru toate gusturile: quiche-uri cu bacon, millefeuille cu branza si mirodenii, preparate cu flori comestibile, creveti fusion, somon salbatic, pulpe de rata si o serie de deserturi care ar satisface gusturile oricarui gurmand.

revelion

Atmosfera va fi intretinuta de DJ-ii cunoscuti deja la evenimentele Nuit Sociale: Radu Nicolaescu, Matei Chebeleu si Costi. Cei trei vor face impreuna un fusion de hit-uri dance, pop, disco si jazz, dar si cu alte surprize pregatite special pentru seara de Revelion.

 

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet, acesta avand pretul de 550 lei pana la data de 27 decembrie (include mancare si bautura) si 650 dupa data de 27 decembrie, in masura disponibilitatii. Mesele se rezerva exclusiv pentru grupuri mari (minim 12 persoane), iar noi va recomandam sa va grabiti daca inca vreti sa prindeti un loc la cel mai posh eveniment din oras!

revelion

 

Pentru detalii si bilete intrati pe pagina de Facebook, unde puteti lua legatura cu unul dintre organizatorii evenimentului: https://www.facebook.com/events/1578836308821568/


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii