Parametrica, design after work

14.02.2018
Parametrica, design after work

Ţi se pare că ar merge ceva colorat lângă fotoliu, dar nu ştii exact ce? Spaţiul de deasupra canapelei e cam gol? Ce masă s-ar potrivit într-o bucătărie galbenă? Sunt întrebări pe care te trezeşti că ţi le pui, deşi nu ai de gând să renovezi şi nici măcar nu ai o bucătărie galbenă? Atunci, locul tău e la Parametrica, locul unde pasionaţii de design interior îşi transformă ideile în realitate!

La patru ani de la lansarea cursurilor pentru profesioniştii din Arhitectură, Parametrica revine cu două noi module, concepute în aşa fel încât să vă poarte prin lumea designului interior. O călătorie de la idee la concept şi apoi la implementare, adaptată pentru începători sau avansaţi.

Minţile din spatele proiectului lucrează ziua la proiecte îndrăzneţe ca să aibă ce povesti seara la curs. Pe asta se bazează de fapt Parametrica – pe schimbarea de paradigmă într-o piaţă saturată de cursuri predate din cărţi. Aici e altfel. Nu mai vorbim despre ce au făcut alţii. La Parametrica, profesorii sunt arhitecţi cu experienţă şi îşi împărtăşesc cunoştinţele acumulate în zeci, sute, mii de ore de planificat, desenat, imaginat şi implementat.

Cristina Stroe are opt ani de experienţă în design interior şi arhitectură. Proiectele realizate în Laboratorul de Arhitectură şi mobilierul creat sub brandul LINIA Furniture vorbesc despre ea şi în locul ei. Este un deschizător de drumuri în domeniu, alături de Diana Nitreanu, partea creativă a duo-ului care va ţine cursurile Parametrica. Are un master în Urbanism, obţinut la Institutul de Arhitectură din Barcelona şi face parte din echipele care au amenajat cele mai cool locaţii din Bucureşti.

Cu aşa profesori, cursanţii nu vor afla cum e să fii arhitect sau designer de interior din poveşti, ci vor avea ocazia să fie parte a poveştii. Pentru că orele de practică vor fi făcute împreună cu Cristina şi Diana, în cadrul proiectelor la care ele lucrează deja, fie că asta înseamnă să viziteze un şantier şi să îşi imagineze cum va arăta spaţiul amenajat la final sau să meargă în showroom-uri şi să aleagă mobila.

Şi, că tot vorbim de showroom-uri, cursurile teoretice Parametrica se vor ţine într-un spaţiu neconvenţional, care să îi inspire pe viitorii designeri de interior. Vor învăţa despre stiluri estetice, culoare, lumină şi detalii printre obiecte de mobilier din anii ’60, recondiţionate şi readuse la viaţă, în showroom-ul Retros.

Cursurile pentru începători încep odată cu noul an, în februarie 2018. Pentru detalii despre programă, orar şi preţuri, intraţi pe parametrica.ro. Hurry up, locurile sunt limitate! Don’t miss the chance to Design Your Space!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii