Impreuna, mai puternici!

30.04.2020
Impreuna, mai puternici!

Cand Pamantul pare ca s-a oprit in loc, tehnologia ne ajuta sa fim mai uniti ca oricand si atenueaza sentimentul de izolare prin mentinerea oamenilor conectati unul cu celalalt, dar si cu ceea ce iubesc. In toata aceasta perioada am incercat sa raman conectata cu lucrurile care imi plac si sa imi mentin astfel optimismul si speranta. E greu, de cand stau acasa in izolare, si cel mai mult imi lipseste sentimentul ca apartin unui grup de oameni, de prieteni, ca fac parte din ceva mai mare decat apartamentul meu.

Vodafone Romania lanseaza platforma www.vodafone.ro/impreunamaiputernici. Aceasta faciliteaza accesul online al utilizatorilor la cursuri si spectacole live: muzica, teatru, clase de sport si masterclasses pentru dezvoltare personala si profesionala (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.). Pe langa oportunitatea de a putea accesa continut de calitate, utilizatorii au posibilitatea de a sustine comunitatile pentru a trece cu bine peste aceasta pandemie prin donatii directe catre cei care realizeaza momentele de teatru, muzica si masterclasses in platforma.

Curatorul platformei digitale este Tudor Chirila. Acesta va ajuta vizitatorii online sa ramana conectati la muzica si teatru si sa sustina artistii direct de acasa.

Descumpanit si el de schimbarea atat de profunda pe care o traversam, Tudor spune “ a aparut ideea platformei Impreuna mai puternici de la Vodafone si mi s-a parut excelenta pentru ca ea presupune reconectarea cu publicul, asa ca am raspuns imediat invitatiei de a ma alatura proiectului. Cred ca acum mai mult ca oricand invatam ca rolul social al artistilor este unul indispensabil. Si ca este nevoie ca artistii sa fie liberi sa continue sa arate lumea asa cum o vad ei. Si ca diversitatea asta a viziunilor poate sa creeze echilibru social, mai ales intr-o perioada in care balanta este atat de fragila. Artistii creeaza identitate, bucura, enerveaza, intriga, revolta, mangaie, contribuie, iar independenta lor este la fel de importanta ca a presei”.

Alaturi de Tudor Chirila, artisti cunoscuti precum Irina Rimes, byron, Damian Draghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Tandarica, Alexandra Usurelu, dar si artisti independenti precum Jean Gavril, Dragos Moldovan sau Alina Manole vor aduce in vietile oamenilor un strop de bucurie si de dragoste prin intermediul momentelor de muzica live.

Romanii sunt invitati sa urmareasca momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Serban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu.

Utilizatorii platformei vor avea acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Dragus).

De asemenea, platforma digitala a Vodafone ii ajuta pe oameni sa continue sa faca exercitii fizice si sa mentina un stil de viata sanatos si echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet si antrenamente functionale.

Actorii, cantaretii, instructorii de fitness si specialistii din diferite domenii de lifestyle vor tine sesiuni live in fiecare zi. Vizitatorii platformei vor putea sa se bucure de momentele preferate si vor putea sa isi arate sustinerea prin intermediul platformei. Intregul program al momentelor live este disponibil pe www.vodafone.ro/impreunamaiputernici.

Cu ocazia zilei de 1 mai Vodafone ne invita la 3 zile de super concerte! Vor fi 3 zile pline de emotie din care ne putem lua si noi energia. Alege-ti evenimentele preferate si incarca-ti spiritul cu pofta de viata! Eu m-am abonat deja la concertul lui Byron si al lui Tudor Chirila, dar sunt mult mai multe optiuni muzicale in urmatoarea perioada!

 

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii