Get Mouth Fit – fitness pentru intreaga gura

04.09.2019
Get Mouth Fit - fitness pentru intreaga gura 3

Cand vorbim despre fitness ne gandim de obicei doar la sport, eventual la o sala cu aparate. In realitate, fitness-ul este definitia unui set de comportamente si atitudini care contribuie la cresterea sanatatii fizice si a capacitatilor sportive.

Fitnessul include antrenamente fizice diverse si care acopera toate palierele de nevoi ale corpului uman – rezistenta muculara, anduranta cardio, flexibilitate. Cu alte cuvinte, trebuie sa faci antrenamente care sa iti modeleze nu doar un corp armonios, ci si unul sanatos.

La baza fitness-ului ca status fizic benefic pentru sanatate sta o alimentatie naturala si echilibrata, diversificata si satisfacatoare ca experienta. Adica sa mananci bine, sanatos si gustos.

Odihna este un element essential in fitness – degeaba esti antrenat daca nu te simti si energic, asa ca somnul odihnitor si refacerea dupa efort sunt elemente foarte importante, care dau durabilitate starii de fitness.

Ca sa fii fit trebuie sa faci constant aceste ajustari – sa ai grija la ce mananci, cum te antrenezi, cat te odihnesti, pentru ca, nu-I asa, devii ceea ce practici zi de zi. Fitness-ul inseamna o gandire proactiva, un mod in care iti organizezi comportamentele pentru a fi aliniate cu scopurile pe care ti le asumi.

Atunci cand am inceput sa ma gandesc la sanatate orala trebuie sa recunosc faptul ca prima data m-am gandit la dinti, exact asa cum prima daca cand vorbim despre fitness, ne gandim mai ales la sport. Insa am inceput sa aprofundez lucrurile atunci cand am citit ca afectiunile orale reprezinta a 4-a cea mai debilitanta categorie de afectiuni medicale la nivel mondial si ca sunt printre singurele care pot fi aproape in intregime prevenite.

Atunci am inteles ca a avea o buna sanatate orala nu este doar despre a ne spala pe dinti, asa cum fitnessul nu este doar despre sport. Daca ar fi sa fac o paralela, “mouth-fit” inseamna periaj constant cu produse de calitate, ingrijirea mucoaselor, protectia impotriva bacteriilor si controale periodice la medicul specialist pentru prevenirea posibilelor afectiuni.

“ Get mouth fit “ este pentru mine o solutie complexa pentru sanatate orala, pentru ca noua Colgate TOTAL este o pasta de dinti care ingrijeste mai mult decat doar dintii .

In primul rand, este un produs inovativ care combate riscul aparitiei tartrului prin periaj constant.

Apoi, ingrijeste mucoasele si previne riscul afectiunilor cauzate de bacterii. Nu in ultimul rand, campaniile de educare initiate de Colgate au ajutat oamenii sa inteleaga importanta periajului constant, de doua ori pe zi, timp de cel putin doua minute.

Aceasta abordare proactiva pe care trebuie sa o avem cu totii este esentiala pentru o buna sanatate orala – trebuie sa ne gandim sa prevenim afectiunile, mai curand decat sa le tratam cand apar, iar pentru asta noul Colgate TOTAL este o solutie eficienta de… “mouth-fitness”.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii