Aspiratorul vertical – aliatul meu împotriva prafului!

20.11.2017
Aspiratorul vertical - aliatul meu împotriva prafului! 4

Una dintre marile mele bucurii este aceea de a avea invitati acasa. Imi place sa gatesc si cel mai mult ma relaxez atunci cand am casa plina cu prieteni. Dupa masa, insa, este foarte practic sa am un aspirator vertical la indemana, pentru a strange rapid resturile de mancare de pe podea cu ajutorul capului de aspirare cu perie. Aspiratorul vertical Heinner are autonomie a bateriei de 14-22 de minute si astfel pot face rapid curatenie pentru a ma bucura alaturi de musafiri de o incapere curata dupa masa si astfel putem sa ne continuam linistiti ziua relaxanta, impreuna.

aspirator vertical

Pentru mine ordinea e foarte importanta si imi place sa stau intr-o casa curata, frumos amenajata. Insa e inevitabil ca atunci cand suntem mai multi la masa sa nu ajunga pe jos resturi de mancare, ceea ce devine deranjant cand vrei sa continui ziua cu un film sau un joc de carti. Nici nu m-as simti confortabil sa insir prin casa aspiratorul mare, cu cabluri si foarte zgomotos, pe care il folosesc pentru curatenia saptamanala, insa am descoperit acest aspirator electric si pot intretine foarte usor curatenia, zi de zi.

aspirator vertical

Aspiratorul electric Heinner poate fi folosit ca aspirator vertical, de podea. Are un capat cu perie si poate aspira foarte usor parul de animale, firimiturile sau scamele de pe podele. Folosit la viteza mare, are o autonomie a bateriei de 14 minute, mai mult decat suficient pentru a face rapid curatenie in urma copiilor sau a unei mese preparate pentru invitati.

aspirator praf

A doua functie a aspiratorului electric Heinner este cea pe care o folosesc cel mai des: aceea de aspirator de mana, cu o autonomie de pana la 22 de minute. Cand fac ordine in bucatarie, dupa ce gatesc sau ca sa strang zilnic praful din casa, varianta de folosire ca aspirator de mana imi place cel mai tare. Eu am si un catel si locuiesc si intr-o zona fara parcuri in jur, asa ca praful si parul de caine sunt problematice pentru mine. Cu ajutorul aspiratorului electric Heinner fac rapid curat in casa, fara sa fie nevoie sa sterg praful cu produse de intretinere a mobilei si mentin si bucataria curata mai usor.

aspirator praf

Cred ca depinde de fiecare dintre noi sa ne dezvoltam un sistem propriu in care sa functionam cat mai bine, eficientizandu-ne activitatile si construindu-ne astfel o viata care sa ne faca placere. Micile bucurii de zi cu zi si o casa frumoasa si ingrijita stau in mainile noastre, trebuie doar sa ne organizam si sa avem ajutoarele potrivite. Pentru mine, nimic nu e mai relaxant ca o casa curata si ingrijita, o masa gustoasa si oamenii dragi pe care sa ii am alaturi. Si pentru a nu-mi petrece tot timpul facand curatenie, prefer sa ma folosesc de ustensile inteligente si economice pentru a-mi usura munca, asa cum este cazul aspiratorului vertical Heinner.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii