139 de lei pentru 10 ore de sport si dieta personalizata!

06.03.2017
Contact

In luna martie avem o oferta extraordinara la sala LadyFIT-first gym for delicate women! Pentru fiecare clienta care isi face abonament la orele de dimineata de la sala voi crea o dieta personalizata si ii voi consilia zilnic alegerile alimentare.

Cu doar 139 de lei poti achizitiona acum acest pachet promotional in care primesti 10 ore de antrenament la sala, conceput pentru obiectivul tau de fitness si slabire.

Dintre cele 52 de ore de antrenament disponibile saptamanal in orarul salii vom alege acel mix de antrenamente care sa iti permita sa iti modelezi corpul asa cum ti-ai dorit.

Dieta personalizata presupune sa ne vedem pe skype/facetime sa discutam despre obiectivul tau, ritmul tau de viata si despre istoricul personal de greutate. Astfel, in functie de preferintele alimentare, de numarul de cure de slabire, de compozitia ta corporala, de varsta, greutatea si obiectivul dorit de tine pentru slabire, voi concepe pentru tine o dieta de slabire sau de remodelare corporala personalizata 100%.

In plus, in cadrul acestei oferte, primesti si monitorizarea zilnica a alimentatiei tale prin telefon. Adica vom comunica zilnic referitor la alimentatia si antrenamentul tau, in asa fel incat sa ai sprijin permanent pentru dieta pe care o urmezi.

evital detox alimente

A tine dieta, fie o cura de slabire sau un program de remodelare corporala inseamna sa intelegi ce trebuie sa mananci, sa ti se ofere cele mai sanatoase si confortabile solutii in acord cu obiectivul tau dar si sa ai alaturi un coach care sa iti asiste parcursul. Pentru asta si pentru ca antrenamentele matinale sunt cele mai indicate pentru buna functionare a corpului, am creat aceasta oferta de nerefuzat! Pentru 10 ore de sport si consiliere permanenta de dieta platesti doar 139 de lei, in luna Martie la LadyFIT-first gym for delicate women, localizata central in Piata Unirii din Bucuresti.


COMENTARII
  • Maria Buligan pe 06.03.2017 la 22:12 Răspunde

    Buna Cori,
    Iti urmăresc sesiunile live de pe net, am fost la tine la sala si era super ok, din comoditate am renunțat sa vin la voi si merg la alta sala. Tinand cont ca de admosfera motivațională de la Ladyfit as vrea sa revin si sa beneficiez de oferta luni Martie privind abonamentul daly tme si dieta pasonalizata.

    • Cori Grămescu pe 17.03.2017 la 21:50

      Buna, Maria, te asteptam cu drag la sala! Cand vii sa iti faci abonament iti vor face fetele programarea pentru consiliere si ne apucam cu drag si spor de treaba :)


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii