Consultanţă pentru companii

Activez în domeniul activităţilor sportive şi recreative de mai bine de 8 ani, perioadă în care am condus două cluburi de sport destinate exclusiv doamnelor şi domnişoarelor. Am creat cel mai dinamic sistem de clase de group fitness, în cadrul LadyFIT- first gym for delicate women, în care sunt prezente până la 24 de ore de antrenament zilnic.

În cadrul clubului, dezvolt la fiecare 6 luni un sistem complex de până la 35 de programe noi de antrenament, care asigura un flux constant de cliente. Astfel, la 5 ani de la deschidere, LadyFIT este un club aparte în peisajul fitnessului bucureştean, fiind un club care se bazează exclusiv pe clase de group fitness, cu programe create special pentru femei.

Aduc în sprijinul companiilor din domeniul sportului această experienţă de 8 ani, oferind servicii de consultanţă atât pentru obiectivele comerciale – branding, tehnici de vânzare, promoţii şi promovare – cât şi pentru cele ce ţin de îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii deja existenţi, alcătuirea unui orar coerent şi funcţional, training pentru echipa de instructori şi front desk sau optimizarea structurii de costuri a activităţii.