Reţete raw vegan: Salată de morcov, ţelină şi sfeclă

20.11.2013
Reţete raw: Salată de morcov, ţelină şi sfeclă

Salata de morcov, telină și sfeclă este poate printre cele mai cunoscute rețete raw vegan. Dacă mai adăugăm, însă, câteva fructe exotice putem experimenta un gust nou.

Ingrediente

  • 1 morcov mediu
  • 1 sfeclă roşie mică
  • 1 ţelină mică
  • 1 avocado
  • 15 nuci de caju rehidratate/2 linguri de seminţe de floarea soarelui rehidratate
  • 1 căţel de usturoi
  • lămâie
  • sare
  • Preparare

    Se rad fin morcovul, sfeclă şi ţelină, peste ele se adaugă sare şi zeamă de lămâie.

    Avocado se pune în blender împreună cu nucile de caju rehidratate/seminţele de floarea soarelui, zeamă de lămâie, căţelul de usturoi şi, opţional, 1 linguriţă de ulei de măsline. Se mixează până când rezultă o “maioneză” fină.

    Peste legumele rase se toarnă maioneză, se potriveşte de sare, se adaugă alte condimente (chimen, sare etc).

    Vezi și alte rețete raw vegan care merită încercate.


    Lasa un comentariu

    Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii