Reţete raw vegan: Rulouri de dovlecel cu brânză de caju

21.11.2013
Reţete raw: Rulouri de dovlecel cu brânză de caju

Dovlecelul este un ingredient esențial în rețetele raw vegan. Dacă adăugăm puțin caju, obținem în mod sigur o rețetă interesantă.

Ingrediente

  • 1 dovlecel mediu
  • 1 ceaşcă de caju rehidratat
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • câteva măsline fără samburi
  •  câteva fire de ceapă verde
  • Preparare

    Dovlecelul se taie în felii subţiri, flexibile.

    Nucile de caju rehidratate de pun în blender imtreuna cu zeamă de lămâie şi sarea. Se mixează până când rezultă o pastă fină, de consistentă unui puree mai tare.

    În pasta de caju se adaugă câteva măsline mărunţite şi câteva fire de ceapă verde. Pasta se întinde pe feliile de dovlecel, se rulează dovlecelul şi se prinde cu scobitori.

    Vezi și alte rețete raw vegan care merită încercate.


    Lasa un comentariu

    Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii