Rețete raw vegan: Cremă de caju

12.03.2014
Brânză de caju

O rețetă raw vegană pentru o gustare bună cu cremă de caju tartinabilă, ușor de pregătit.

Ingrediente:

  • 300 g caju crud
  • 1/2 linguriţă sare himalaya
  • 100 ml apă
  • 2 linguriţe zeamă de lămâie
  • 2-3 fire de ceapă verde (doar partea verde)
  • câteva fire de mărar
  • Preparare:

    Hidratăm caju-ul peste noapte (sau minim 5-6 ore), în apă cât să îl acopere.

    Îl scurgem de apă, îl clătim puţin şi îl punem într-un blender împreună cu 100 ml apă, zeamă de lămâie şi sare.

    Punem blenderul în funcţiune, până obţinem o pastă fină şi omogenă. Punem pastă obţinută într-un bol, adăugăm ceapa şi mărarul tocate foarte mărunt.

    Opţional, se poate adăuga ardei rosu şi piper. De asemenea, se poate înlocui ceapa şi mărarul cu usturoi. Se poate servi cu o felie de pâine integrală.

    Vezi și alte rețete raw vegan care merită încercate.


    Lasa un comentariu

    Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii