Mic dejun: Plăcintă cu spanac

29.11.2013
Mic dejun: Plăcintă cu spanac

Spanacul trebuie să facă parte din meniul fiecăruia. Dacă nu ați încercat până acum să faceți o plăcintă cu spanac, iată mai jos o rețetă.

Plăcintă cu spanac

Ingrediente:

  • 1 set de foi plăcintă cu unt
  • 1 kg spanac crud tocat şi frecat cu sare; se scurge zeamă de la el prin stoarcere;
  • 100-150 g brânză cu mucegai albastru
  • 2-3 pere tăiate felii
  • 2 cepe roşii tăiate solzi
  • 50 g seminţe de floarea soarelui
  • Preparare

    Se pune la cuptoru, la temperatura medie, pe grătarul din mijloc, şi se verifică să nu se ardă.

    Se consumă rece sau caldă, după preferinţă, şi poate fi luată şi ca gustare de după-amiază la birou, în zilele în care facem sport seara. Porţia este de 3 felii de 5*5 cm fiecare.


    Lasa un comentariu

    Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii