Reţete raw: Salată de morcov, ţelină şi sfeclă

20.11.2013

Ingrediente

1 morcov mediu
1 sfeclă roşie mică
1 ţelină mică
1 avocado
15 nuci de caju rehidratate/2 linguri de seminţe de floarea soarelui rehidratate
1 căţel de usturoi
lămâie
sare

Preparare

– se rad fin morcovul, sfeclă şi ţelină
– peste ele se adaugă sare şi zeamă de lămâie
– avocado se pune în blender împreună cu nucile de caju rehidratate/seminţele de floarea soarelui, zeamă de lămâie, căţelul de usturoi şi, opţional, 1 linguriţă de ulei de măsline. Se mixează până când rezultă o “maioneză” fină
– peste legumele rase se toarnă maioneză, se potriveşte de sare, se adaugă alte condimente ( chimen, sare etc)

Articole Similare


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii