Gustare pentru seară: Hummus de caju

28.11.2013

125 g caju şi 80 g muguri de pin se lasă la hidratat 4-12 ore , se spală bine şi se pun în blender împreună cu 5 roşii uscate, un căţel de usturoi, 2 linguri tahini, zeamă de la o jumătate de lămâie, un praf de sare şi o ceşcuţă de apă, care se adaugă treptat.

Se mărunţeşte compoziţia până ajunge o pastă fină, amestecând din când în când cu blenderul oprit. Ies cam 6-8 porţii din cantitatea de mai sus.

Are avantajul că este foarte nutritiv şi grăsimile sănătoase din mugurii de pin taie pofta de mâncare , ceea ce face această gustare o soluţie ideală pentru snack-ul de dinainte de cină.

Articole Similare


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii