Despre Cori

Scriu despre lucrurile in care cred si pe care le traiesc. Scriu despre experiente de viata traite cu bucurie si autenticitate, despre antrenamente sportive care iti modeleaza un trup sanatos si armonios, scriu despre calatorii in toate colturile de lume in care am fost pana acum. Imi place sa mananc, sa gatesc si sa fiu slaba, asa ca scriu despre diete de slabire si retete gustoase, dar care nu ne dau silueta peste cap. Scriu despre cafenele si restaurante pentru ca ador sa ies in oras si adesea descopar orasele pe care le vizitez prin prisma localurilor pe care le vizitez.

Sunt antreprenor de la 21 de ani, asa ca scriu despre antreprenoriat in Romania. Detin o afacere in fitness care a pornit de la zero si acum este o companie profitabila, in expansiune, asa ca scriu despre ceea ce inseamna fitnessul romanesc si piata de wellness in tara noastra. Comunic pentru unele dintre brandurile mari din Romania, asa ca scriu si despre ele, despre endorsement si despre conceptele pe care le livrez si le implementez pentru clientii cu care lucrez. Am terminat un MBA la Maastricht School of Management si ocazional fac si proiecte de consultanta pentru antreprenorii la inceput de drum sau care au afaceri pe care doresc sa le ridice la urmatorul nivel.

Scriu si despre relatii, autenticitate si coaching. Am trecut printr-un proces terapeutic de 7 ani, am facut o formare in NLP si ma pregatesc sa definitivez o formare in coaching. Scriu despre propriile mele experiente si greseli, scriu despre ceea ce am ajuns sa invat despre relatii si despre ceea ce simt cand vine vorba de a trai autentic experientele noastre, fie ca e vorba despre relatiile de munca, de cuplu sau de prietenie.

Imi plac deopotriva lecturile si socializarea, asa ca scriu si despre cartile pe care le citesc si care ma marcheaza, despre evenimentele sociale la care particip, despre expozitiile de arta si spectacolele de teatru la care merg. Imi place sa invat lucruri noi, asa ca merg in mod constant la cursuri de pregatire, la ateliere de dezvoltare personala, la traininguri executive si la module de formare profesionala pentru adulti. Scriu si despre asta.

Recomand in mod onest produse pe care eu insami le folosesc si in care cred. In sectiunea recomandari apar produse si servicii pe care le endorsez si pentru asta sunt platita, dar de cele mai multe ori sunt produse pe care le-am cumparat, le-am testat si cred ca sunt o aditie utila in viata multora dintre noi.

Sunt Cori Gramescu, coach de lifestyle si nutritie, antreprenoare si, mai presus de orice, femeie in cautarea echilibrului si a fericirii. Si vorbesc despre tot acest drum al descoperirii de sine, al trairii cu autenticitate si bucurie, al construirii unei cariere implinite si al unei vieti echilibrate printr-un exercitiu personal de dezvoltare, descoperire si traire deplina a vietii de zi cu zi, care sper sa inspire si sa motiveze cati mai multi oameni.