Your Personal Best

22.10.2014
Your Personal Best

Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începătoare

Vrei să scapi de stresul kilogramelor în plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sală? Eşti invitata noastră la LadyFIT. Acum poţi opta pentru Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începătoare. Alege să te antrenezi aşa cum ai nevoie!

Pornind de la experienta ca antrenor, creator de programe de antrenament si nutritionist, am creat, în premieră pentru piaţa de sport din România, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor începătoare.

Programul este special conceput pentru doamnele începătoare care, din motive de timp şi program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel programul Your Personal Best a fost gândit şi conceput pentru femeia activă şi va fi personalizat în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile şi programul acesteia.
Programul Your Personal Best include: abonament la sală ( cu acces nelimitat); o şedinţă de consiliere cu Cori Grămescu; un seminar /lună cu reţete de gătit plus idei de mese în oraş; program personalizat de antrenament progresiv şi monitorizare zilnică a dietei.

Înscrierile se fac la LadyFIT Gym până pe dată de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preţurile încep de la: 500 lei pentru o lună de zile; 950 lei pentru două luni; 1200 lei pentru trei luni şi 2100 lei pentru şase luni.

“ În cei nouă ani în care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am înţeles câteva lucruri esenţiale pentru succesul unui program de transformare corporală: programul trebuie să fie realist şi eficient, adaptabil şi accesibil şi să ofere atât un cadru pentru schimbare cât şi o progresie motivantă în timp. După mii de cliente pe care le-am antrenat şi consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activă şi ocupată, femeia care jonglează eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori şi care simte acut nevoia de a începe să facă mişcare şi de a-şi îmbunătăţi alimentaţia, dar nu a găsit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient şi realist, sustenabil în timp, eficient din punctul de vedere al costurilor şi cu rezultate excelente, care se menţin în timp”, declară Cori Grămescu – owner LadyFIT Gym.

Ce înseamnă o lună Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiență personală. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” în care vei învaţa reţete sănătoase, soluţii eficiente pentru zilele în care nu reuşeşti să te organizezi cu mâncarea, înveţi despre cum să îţi setezi obiectivele şi mai ales să le atingi, cum să îţi organizezi atât activitatea sportivă cât şi activitatea la birou şi programul casnic în mod eficient şi fără prea mare bătaie de cap, în aşa fel încât la sfârşitul fiecărei luni să simţi că ai făcut ceva cu adevărat pozitiv pentru tine şi că ţi-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o şedinţă de analiză a stilului de viaţă, a preferinţelor şi abilităţilor alimentare, în urmă căreia vei primi o dietă cu adevărat personalizată în funcţie de obiectivele, preferinţele şi resursele tale în alimentaţie. Personal Diet înseamnă monitorizare zilnică a dietei tale şi posibilitatea de a primi sfaturi în timp real cu privire la alimentaţia ta, la telefon. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori şi ar costa doar el, 400 de lei pe lună.

Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilităţile individuale şi timpul disponibil, antrenament care să îţi permită accesul la programe de exerciţii în funcţie de programul tău de lucru şi ritmul propriu, în aşa fel încât să fie complet personalizat şi adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie să facă efort să ajungă la o anumită oră la sală, ci vei găsi la sală oricând vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System înseamnă antrenamente variate, eficiente, supravegheate de către un profesionist şi mai ales adaptate programului TĂU de lucru. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Pe data de 3 noiembrie, în cadrul sălii LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, te invit la prima întâlnire dedicată programului Your Personal Best. În cadrul acestei întâlniri, veti primi informaţii despre program. Atenţie, locurile sunt limitate!

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pe lângă sfaturile de nutriţie, te aşteapt la unele dintre cele mai diverse şi solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.
Tot în cadrul LadyFIT, poţi opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliză, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.
Pentru înscrieri la programul Personal Best, va rugăm să sunaţi la recepţia sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau să accesaţi site-ul www.ladyfit.ro.

Despre LadyFIT GYM

LadyFIT –first Gym for delicate women este prima sală concepută şi operată exclusiv de către femei din Bucureşti. Toate cele 40 de antrenamente diferite disponibile în programul sălii sunt concepute pornind de la un obiectiv estetic de feminitate sportivă, astfel că prin cele 80 de ore de antrenament pe care le operează săptămânal oferă o soluţie eficientă şi comodă doamnelor care doresc să facă sport, indiferent de nivelul individual de rezistenţă ori de obiectivul de antrenament asumat. Sala LadyFIT oferă antrenamente ghidate de antrenoare, consultanţă personalizată în antrenament şi nutritiv cu Cori Grămescu, masaj şi tratamente corporale în zona de terapii wellness.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii