În weekend vă aştept la Summer Beauty Tunnel în Plaza România!

17.06.2015
În weekend vă aştept la Summer Beauty Tunnel în Plaza România!

Plaza România a pregătit a doua ediţie a Beauty Tunnel, două zile de răsfăţ (20 – 21 iunie, între orele 15:00 – 19:00) în care clientele mall-ului vor descoperi tot ce trebuie să facă pentru a se bucura din plin de vară.

Şi de această dată am acceptat cu drag invitaţia celor de la Plaza România.  Astfel, pe 20 şi 21 iunie, între orele 15.00 şi 19.00, cei mai buni specialişti din domeniul beauty şi fashion, le vor sta la dispoziţie clientelor Plaza România. Acesta vor beneficia de şedinţe de hairstyling, makeup, dar şi tips&tricks. Renumitul hairstyilist Sorin Papacioc va demonstra care sunt cele mai chic coafuri ale verii 2015, iar profesioniştii de la Monroe Studio vor realiza cele mai în vogă tipuri de machiaj de sezon. Mai mult, Alina Gavrilă, fashion editor la ele.ro, vă va recomandă care sunt cele mai recente şi inovatoare tendinţe vestimentare.

Şi pentru acestă a doua ediţie a Summer Beauty Tunnel am pregătit două seminarii inovative. Sâmbătă între orele 18:00 şi 19:00 va aştept la un seminar în care vom vorbi despre cum să alegem cea mai bună dietă pentru o vacanţă de tip all inclusive, iar Duminică ( acelaşi interval orar) vă aştept la un seminar în care vom discuta despre sporturile pe care le putem practica în perioada vacanţei şi despre cum ne pregătim corpul pentru zilele de plajă. Vă aştept cu drag!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii