Maraton de frumusete în acest weekend la Plaza România!

25.03.2015
Maraton de frumusete în acest weekend la Plaza România!

În luna femeii, Plaza România îți dedică două zile de răsfăț complet – pe 28 și 29 martie 2015 (sâmbătă și duminică), între 15:00 și 18:00 poți afla cele mai noi secrete ale frumuseții, în timp ce te bucuri de un tratament special din partea celor mai renumiți stiliști din România.

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferită„, Coco Chanel

Atunci când vine vorba de frumusețe și stil, Plaza România a oferit întotdeauna cele mai bune opțiuni, de la cele mai inspirate colecții de haine la cele mai eficiente produse de beauty. Tocmai de aceea, primăvara 2015 începe într-o notă dinamică, special pentru tine, printr-un eveniment inedit „Beauty Tunnel – Reinventează-ți stilul la Plaza România!”, cu numeroase cadouri și surprize.

Cei mai cunoscuți profesioniști în arta frumuseții te vor ajuta să-ți reinventezi stilul, să-ți evidențiezi atuurile și să fii în ton cu cele mai noi tendințe ale anului 2015. În cele două zile de sărbătoare, între orele 15:00 – 19:00, hair stylistul Sorin Papacioc și make-up artist-ul Corina Brăilescu îți vor oferi sfaturi de look, îți vor spune care sunt tendințele în hair și make-up din noul sezon, iar pentru ca răsfățul să fie complet iti vor asigura un coafat si un machiaj profesionist.

Pentru tips and tricks despre cum să fii frumoasă în orice situație (la birou, la întâlnirea cu iubitul sau pur și simplu când ieși la o plimbare în parc cu prietenele), Denisa Luntraru fashion blogger și beauty editor-ul Alina Gavrila de la Ele.ro vin să se întâlnească cu tine. Însă, a fi mereu frumoasă înseamnă, în primul rând, să ai un corp sănătos și un tonus bun.

Am acceptat cu drag invitația celor de la Plaza România, de a participa la acest eveniment dedicat frumuseții, astfel că ti-am rezevat un loc în public, sâmbătă și duminică de la ora 18:00, când voi susține un semninar dedicat stilului de viață sănătos.

Plaza România ți-a mai pregătit o surpriză: între orele 15:00 și 18:00, lectorii Fundatiei Calea Victoriei vor susține 4 conferințe în jurul unor teme fundamentale din viața unei femei. Pe 28 martie vei afla cum îți alegi parfumul și ținuta perfectă – „ABC vestimentar feminin”, iar pe 29 martie lectorii Fundației Calea Victoriei te vor îndruma, cu demonstrații practice, în lumea tendințelor – fashion Primavară / Vară 2015 și a trucurilor pentru un machiaj impecabil, atât de zi cât și de seară.

Bucură-te alături de Plaza România că ești femeie. Reinventează-ți stilul!  

https://www.facebook.com/events/806867459350563/

Parteneri: Fundația Calea Victoriei; Yves Rocher; Accessorize, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout. Parteneri media: www.eva.ro si www.ele.ro.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii