URGO şi o vară activă

18.07.2016
URGO şi o vară activă

Vara îmi place să încerc tot felul de activităţi noi şi asta înseamnă, de multe ori, julituri şi bătături de toate felurile. Asta duce la risc ridicat de complicaţii din cauza bacteriilor, mă ustură locul traumatizat când trebuie să intru în piscină sau în mare şi sunt capabile să strice orice ţinută elegantă pentru că, nu-i aşa, dintr-o rochie fină, un genunchi zdrelit şi vânăt face toţi banii.

Din fericire, medicina avansează şi viaţa fiecăruia dintre noi devine mai uşoară. Există acum o serie întreagă de plasturi de foarte bună calitate, adaptaţi mai multor situaţii în care ne aflăm şi care ne scapă de belele. Ce trebuie să faci ca să te asiguri că nu rămâi cu cicatrici şi cu răni infectate? În primul rând, după incident, rana trebuie curăţată corect. Ideal este să apelăm la soluţii speciale, cum ar fi apa oxigenată şi rivanolul, pentru a curăţa plaga. În cazul în care nu avem nimic mai bun la îndemână, spălăm rana din abundenţă cu apă curată şi ne îndreptăm spre prima farmacie, ca să cumpărăm soluţie dezinfectantă. Nu dăm cu spirt medicinal , nu suflăm peste rană, nu scuturăm rana cu mâna. Apoi, ideal este să dezinfectăm pielea din jur cu o soluţie antimicrobiană şi să aplicăm un plasture medicinal, ca să acoperim complet zona lezată .

IMG_2404

Plasturii de bună calitate sunt trataţi antimicrobian, lasă pielea să se vindece şi sunt suficient de elastici pentru a ne permite o mişcare naturală, comodă. Se îndepărtează fără durere şi adeseori vin şi în varianta lavabilă sau rezistentă la apă, tocmai pentru ca în viaţa de zi cu zi să putem rămâne activi şi să ne bucurăm de programul nostru obişnuit. Există şi tipuri speciale de plasturi rezistenţi la apă, care folosesc tehnologia Urgo Waterproof – o peliculă din poliuretan, rezistentă la apă şi tratată antimicrobian – care ne permit să ne continuăm vacanţa la mare fără a schimba plasturele după fiecare baie.

IMG_2400
URGO a pregătit pentru vară o gamă largă de plasturi medicinali, care să ne ajute să ne bucurăm de anotimpul acesta în ciuda rănilor superficiale. Tehnologiile avansate ne permit o protecţie ridicată împotriva bacteriilor şi microbilor, iar rănile noastre se vindecă uşor, fără cicatrici. URGO Aqua Film rezistent la apă, Urgo Aqua Protect pentru contact cu apa de scurtă durată, URGO Discret pentru un aspect natural, URGO Sensitive pentru zonele cu piele sensibilă, URGO Rezistent pentru zonele foarte mobile ale corpului, URGO plasturi pentru copii (Petshop & Transformers) pentru năzbâtii de copil vesel, cu îndepărtare uşoară şi un aspect atractiv pentru cei mici, care să îi facă să uite de durere.

Save


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii