Unghii sănătoase și frumoase cu gelul BIO Sculpture

08.09.2016
Unghii sănătoase și frumoase cu gelul BIO Sculpture

Când vine vorba despre frumusețe nu mă dau înapoi de la nimic. Îmi place să fiu pusă la punct și, deci, îmi place să încerc tot ce apare în domeniul frumuseții și îngrijirii de sine. Cu toate astea, pe măsură ce anii trec, îmi doresc ca alegerile pe care le fac să conțină și elementul ”simplitate”. Adică, pe lângă beneficiile de care am parte atunci când urmez o procedură sau un tratament, vreau ca ea să fie și ușor de întreținut după ce plec de la salon. Anii în care dedicam mult timp oglinzii au cam trecut și azi îmi dau seama că să fiu practică e mult mai important pentru mine.

De aceea, când am descoeprit gelul BIO Sculpture pentru unghii sănătoase și frumoase am fost bucuroasă că, în sfârșit, am o opțiune prin care pot să am unghii naturale, rezistente și cu aspect plăcut fără să fie nevoie să merg la salon de două ori pe săptămână pentru întreținere așa cum, odată, făceam, în funcție de evenimentele la care trebuia să ajung. 

BIO Sculpture Gel este singurul gel de unghii cu rol de tratament, este disponibil în peste 150 nuanţe, rezistă până la 3 săptămâni şi conferă unghii perfecte. BIO Sculpture Gel este un produs “vegan” ce are la bază extractul din trestie de zahăr (conţine foarte multe vitamine esenţiale), alături de alte ingrediente obţinute din plante, cu rol de hrănire, tratare şi fortificare a unghiei naturale. BIO Sculpture Gel este singurul gel-tratament prin care i se poate garanta un rezultat impecabil fiecărei cliente, indiferent ce tip de unghii are aceasta.

unghii

Eu am descoperit BIO Sculpture Gel la The Barpe Calea Floreasca 246B.

Preţul unei manichiuri BIO este de 140 lei şi se realizează în 90 minute.

Preţul unei pedichiuri BIO este de 160 lei şi se realizează în 80 minute.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii