Sport pentru corp frumos și sănătos!

15.04.2015
Sport pentru corp frumos și sănătos!

Ce mâncăm înainte și după antrenamente? Cum alegem antrenamentul potrivit pentru noi? Care sunt exercițiile de fitness care ni se potrivesc? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le primesc cel mai des și sunt milioane de femei care au aceleași dileme când vine vorba despre sport și alimentație. De aceea, reiau cu fiecare ocazie răspunsurile la aceste intrebări și încerc să ofer informații noi, la zi, despre felul în care progresează știința din spatele antrenamentelor și stilului de viață sănătos.

Așa că am acceptat cu bucurie să mă întorc în cadrul conferinței ”Trăiește frumos” organizată de Andreea Raicu și să vorbesc despre ”Sport pentru un corp frumos și sănătos” astfel încât informațiile pe care le ofer și pe care tu le primești să te  ajute să îți creezi un stil de viață care să îți fie pe plac și util în același timp, fără să faci sacrificii în ceea ce privește timpul sau bugetul.

Sunt un om care crede în politica pașilor mărunți și în toți acești ani în care am fost antrenor, consilier și coach am văzut, cu ochii mei, că atunci când încercăm să repetăm un comportament pozitiv pentru noi într-un timp cât mai lung și-ntr-o manieră constantă, apar și rezultatele pe care ni le dorim.

Astfel, te aștept marți, 21 aprilie, de la ora 18.30, la Connect Hub (Blvd. Dacia 99, București) să-ți împărtășesc toate cunoștințele mele despre o viață cumpătată, pozitivă și binevoitoare. Costul unui bilet de participare este 65 lei, iar achiziționarea lui se face în avans. Pentru informații suplimentare, puteți scrie la conferinte@andreearaicu.ro.

Abia aștept să ne întâlnim!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii