Te invit să dăm o mână de ajutor pentru un record mondial și-o cauză bună

14.09.2016
Te invit să dăm o mână de ajutor pentru un record mondial și-o cauză bună 1

Îmi place să descopăr sporturi noi și să le și practic. Așa am ajuns recent să joc padel, o combinație între squash, tenis și badminton, un sport care se joacă numai în pereche și care acum are o creștere rapidă la nivel mondial. Peste 10 milioane de oameni din toată lumea joacă padel, acestea-s cifrele oficiale.

În România, 4 tipi simpatici vor încerca în weekend-ul 17-18 septembrie să doboare un record mondial cu care să intre în Cartea Recordurilor și anume să joace padel timp de 25 de ore neîntrerupt. Isprava lor nu e doar de amorul artei, ci are ca finalitate o cauză nobilă pentru care au nevoie de ajutorul vostru. Ei vor să strângă 12.000 de lei pe care apoi să-l doneze programului ”După școală” al organizației ”Salvați Copiii”, care momentan funcționează în 39 dintre orașele României. Suma de bani ar putea să acopere cheltuielile programului pentru un an școlar.

Așa că sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 12.00 la amiază și până duminică, 18 septembrie, ora 13.00, cei 4 temerari vor încerca să ducă la bun sfârșit povestea la Clubul PadelMania din Parcul Herăstrău/ București(Șoseaua Nordului 7-9).

Oricine e interesat să afle mai multe despre acest sport și să-l încerce, să doneze pentru cauza ”Salvați Copiii” și să bea o bere cu băieții, e așteptat în weekend-ul acesta pentru o experiență completă care îmbină distracția și fapta bună!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii