Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începătoare

23.10.2014
Your Personal Best - primul program de sport dedicat persoanelor începătoare

Vrei sa scapi de stresul kilogramelor în plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Ești invitata noastră la LadyFIT. Acum poți opta pentru Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începatoare.

Am conceput în premieră pentru piața de sport din România, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor începatoare. Programul este special conceput pentru doamnele începatoare care, din motive de timp si program încarcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel programul Your Personal Best a fost gândit și conceput pentru femeia activă și va fi personalizat în funcție de obiectivele, preferințele, nevoile si programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sală ( cu acces nelimitat); o sedință de consiliere; un seminar /lună cu rețete de gătit plus idei de mese în oraș; program personalizat de antrenament progresiv și monitorizare zilnica a dietei. Înscrierile se fac la LadyFIT Gym până pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preturile încep de la: 500 lei pentru o lună de zile; 950 lei pentru două luni; 1200 lei pentru trei luni și 2100 lei pentru șase luni.

În cei noua ani în care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am înteles câteva lucruri esentiale pentru succesul unui program de transformare corporala: programul trebuie sa fie realist si eficient, adaptabil si accesibil si sa ofere atât un cadru pentru schimbare cât si o progresie motivanta în timp. Dupa mii de cliente pe care le-am antrenat si consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activa si ocupata, femeia care jongleaza eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori si care simte acut nevoia de a începe sa faca miscare si de a-si îmbunatati alimentatia, dar nu a gasit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient si realist, sustenabil în timp, eficient din punctul de vedere al costurilor si cu rezultate excelente, care se mentin în timp.

Ce înseamna o luna Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiență personală. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” în care vei învața rețete sanatoase, solutii eficiente pentru zilele în care nu reusesti sa te organizezi cu mâncarea, înveti despre cum sa îti setezi obiectivele si mai ales sa le atingi, cum sa îti organizezi atât activitatea sportiva cât si activitatea la birou si programul casnic în mod eficient si fara prea mare bataie de cap, în asa fel încât la sfârsitul fiecarei luni sa simti ca ai facut ceva cu adevarat pozitiv pentru tine si ca ti-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o sedință de analiză a stilului de viață, a preferințelor si abilitatilor alimentare, în urma careia vei primi o dieta cu adevarat personalizata în functie de obiectivele, preferintele si resursele tale în alimentatie. Personal Diet înseamna monitorizare zilnica a dietei tale si posibilitatea de a primi sfaturi în timp real cu privire la alimentatia ta, la telefon. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa doar el, 400 de lei pe luna.

Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilitatile individuale si timpul disponibil, antrenament care sa îti permita accesul la programe de exercitii în functie de programul tau de lucru si ritmul propriu, în asa fel încât sa fie complet personalizat si adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie sa faca efort sa ajunga la o anumita ora la sala, ci vei gasi la sala oricând vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System înseamna antrenamente variate, eficiente, supravegheate de catre un profesionist si mai ales adaptate programului TAU de lucru. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Pe data de 3 noiembrie, în cadrul salii LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, te invit la prima întâlnire dedicată programului Your Personal Best. În cadrul acestei întâlniri, voi oferi informații despre program, doamnelor și domnisoarelor care și-au achiziționat abonamente. Atentie, locurile sunt limitate!

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pe lânga sfaturile pretioase de nutritie, te așteap la unele dintre cele mai diverse și solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.

Tot în cadrul LadyFIT, poți opta și pentru masaj corporal, ședinte de criolipoliză, radiofrecvență multipolară, masaj fitness, împachetari corporale, peeling. În combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.

Pentru înscrieri la programul Personal Best, va rog să sunați la recepția sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau sa accesati site-ul www.ladyfit.ro.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii