Peria cu aer cald Multistyle 1200 de la Babyliss Paris – hair styilistul meu personal

12.04.2016
Peria cu aer cald Multistyle 1200 de la Babyliss Paris - hair styilistul meu personal 4

Programul meu zilnic înseamnă agitaţie şi alergătură. Dacă mă gândesc bine, trec în fiecare zi prin cel puţin 2 sau 3 roluri : fac sport, am întâlniri pentru job şi, uneori, mai am şi şedinţe cu echipa de la sală. Evident, nu am timp să îmi spăl zilnic părul.

Din fericire nici nu trebuie să fac asta, pentru că am descoperit peria cu aer cald Multistyle 1200 de la Babyliss Paris, care mă ajută să îmi aranjez rapid părul şi care este nelipsită din geanta mea de sport.

c5

Când vreau să îmi aranjez părul rapid, este ideală pentru că funcţionează pe părul uscat. Are 4 capete cu care îmi pot stiliza diferit coafura, în funcţie de ceea ce am de făcut în ziua respectivă. Şi nu e voluminoasă, aşa că e foarte simplu să o iau cu mine în geanta de sport.

Peria ceramică, de 38 mm, este preferata mea. Pentru că am părul fin, de lungime medie, mă ajută să îi dau volum şi luciu, cu un aspect natural al onduleurilor uşoare. Nu îmi electrizează părul, iar vârfurile se aşează cuminţi pe umeri, fără să fie nevoie de produse suplimentare de styling. O folosesc cel mai des după sală, mai ales când merg imediat după la câte o întâlnire şi nu mă pot duce ciufulită.

c2

Peria BabyLiss mai are încă două capete pentru ondularea lejeră a părului, pe care le folosesc atunci când îmi doresc bucle uşoare şi cu un aspect natural. Pentru că am părul foarte drept de la natură, ca să obţin onduleuri lejere am nevoie să folosesc o spumă de par şi un spray pentru textură, dar pentru asta aleg zilele în care nu fac sport, ca să mă bucur de ele cât mai mult timp.

c6
Deşi poate fi folosită ca un uscător de par, Multistyle 1200 îşi merită numele pe deplin, pentru că are şi funcţie de perie de îndreptare, având un accesoriu ceramic asemănător unui pieptăn, care însă poate fi folosit pentru a îndrepta părul. Pe firul meu drept funcţionează ca o placă de par, fără însă a agresa părul la fel ca o placă de păr, pentru că îl pot mişca mult mai rapid şi mai uniform de-a lungul firului, limitând astfel distrugerea cuticulei. Pieptănul ceramic este alegerea mea în zilele în care am multă treabă şi îmi doresc o coafură comodă şi nepretenţioasă.

c4

Ziua mea de azi a trecut între întâlniri de strategie, sport în parcul Herăstrău şi o conferinţă pentru un stil de viaţă sănătos, aşa că nu cred că reuşeam să mă încadrez în program dacă nu aveam peria Multistyle 1200 la îndemână, pentru că am schimbat 3 rânduri de haine şi am avut nevoie să îmi fac şi părul frumos, mai ales că nu îmi place să stau cu el prins în coadă.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii