(P) Centrul de Pregătire în Gastronomie îti face poftă de învătat despre mâncarea bună

15.07.2015
(P) Centrul de Pregătire în Gastronomie îti face poftă de învătat despre mâncarea bună 3

Am un program zilnic plin așa că de multe ori ajung să mănânc cel puțin una dintre mesele principale ale zilei în oraș. Despre locurile mele preferate și mâncarea pe care o au acolo, știți deja din postările mele de pe Facebook și Instagram. Aleg un restaurant atât pentru preparatele extraordinare, gustoase și sănătoase, cât și pentru atmosfera plăcută, motive pentru care, iată, le recomand și revin acolo cu fiecare ocazie.

De aceea, când echipa METRO Militari m-a invitat să fac un tur al Centrului de Pregătire în Gastronomie, acolo unde bucătarii de la restaurante, bistro-uri și hoteluri, care sunt clienți METRO, învață rețete noi și metode inovative de a prepara mâncarea, am spus că trebuie să fiu acolo, cine știe, poate reușesc să fur meserie. În plus, am avut ocazia să văd ce reușește să facă un om care nu lucrează în domeniu atunci când este sub îndrumarea unui profesionist. Asta pentru că la evenimentul la care am participat, blogerii au fost în centrul atenției atunci când au trebuit să reinventeze un brunch italian într-o masă specifică sezonului cald, toate acestea sub îndrumarea chef-ilor de la METRO și a mea, pe partea de sugestii care țin de sănătate și nutriție.

Despre recomandările mele în ceea ce privește alimentația în sezonul cald știți deja pentru că am mai scris despre ele, dar este un prilej bun să le reiau pe câteva dintre ele, cu atât mai mult cu cât am vorbit și cu blogerii invitați la eveniment despre aceste aspecte. Astfel, printre cele mai importante le menționez pe următoarele:

  1. Bea multă apă și consumă alimente cu un conținut ridicat de apă (fructe, legume, iaurturi cu conținut moderat de grăsime).
  2. Mănâncă planificat și evită alimentele grase și sărate să nu reții apă și să nu te balonezi.
  3. Consumă legume la toate mesele principale.

summer

  1. Încearcă condimente, texturi și preparate noi cu fiecare ocazie ca să nu te plictisești de mâncare și să ai mereu experiențe noi.
  2. Combină apa cu ghimbirul, menta, pepenele, lămâia ori pătrunjelul verde să scapi de senzația de picioare și mâini umflate și obosite.
  3. Fă mișcare în aer liber, de la bicicletă la înot și chiar pilates ori yoga, important este să fii la aer curat!

Mi-a plăcut foarte mult ceea ce au gândit blogerii sub îndrumarea chef-ilor METRO și, ca pasionată de gătit, mi-am dat seama că orice om căruia îi place să facă asta poate să obțină performanțe când își dă silința și are exercițiu constant. La fel ca-n sport! Centrul de Pregătire în Gastronomie este un proiect inventiv prin care bucătarii cu experiență se pot perfecționa și pot oferi clienților mâncăruri din ce în ce mai gustoase și creative. De aceea cred că METRO a fost cu un pas înainte când a creat această oportunitate de consultanță personalizată pentru afacerile din domeniu cărora nu le furnizează doar produse de calitate, ci și expertiza și instrumentele necesare să facă treabă din ce în ce mai bună.

IMG_6943

Modulul de bucătărie italiană, cel pe care l-au experimentat și blogerii, este cel mai popular dintre cele 91 de module existente, care sunt oferite de METRO.

Cine știe, poate data viitoare când veți intra într-un restaurant din lanțul HoReCa, veți avea ocazia să mâncați din preparatele unui bucătar care și-a desăvârșit talentul la Centrul de Pregătire în Gastronomie al METRO.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii