Ocolul pământului într-un pahar cu vin … și-o faptă bună

24.11.2015
Ocolul pământului într-un pahar cu vin ... și-o faptă bună

Zilele trecute am fost la o degustare minunată de șampanie. De fapt, a fost mai mult de-atât, a fost o călătorie în istoria acestei băuturi, în lumea senzațiilor, a aromelor, în cultura vinului. A fost o seară elegantă, rafinată, cu oameni buni și generoși. Asta pentru că evenimentul ”Ocolul pământului într-un pahar cu vin” în care starul serii a fost ”Moët Grand Vintage 2006” a fost, în egală măsură, un pretext pentru fapte bune.

Escapada în lumea fascinantă a vinului  a avut scop caritabil. Cu participarea noastră, celor care am fost acolo, OPiA Events, organizatorul evenimentului, a ajutat copiii si familiile de la Asociația Autism Transilvania în demersul lor inimos de a susține copiii mai putin norocoși.

Olimpia Plesa Brandhuber de la OPia spun că ”șampaniile Grand Vintage ale casei Moet sunt vinuri de excepție, deosebite, sunt interpretarea enologului asupra vinurilor din acel an și fac parte dintre cele mai bune vinuri ale lumii.” În plus, Conacul Domniței Ralu, aflat între viile din Dealu Mare, unde a avut loc întâlnirea noastră, este minunat, cu încărcătură pozitivă, mâncare gustoasă și-o primire naturală și prietenoasă.

”Șampania este o bucurie. Să o apreciezi singur este o abilitate care se educă și se dezvoltă conștient. Să o savurezi cu prieteni este o sărbătoare”, a spus gazda noastră. ”Șampania ne poate însoți în orice moment al zilei și în orice stare sufletească. Aduce bună dispoziție, relaxare și inspirație. Șampania este cea mai senzuală băutură de pe planetă. Pentru doamne este elixirul miraculos, iar pentru domni, cel mai rafinat  vin.” (Olimpia Plesa Brandhuber)


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii