Obiceiuri sănătoase care atrag atenția asupra ta

24.05.2016
Obiceiuri sănătoase care atrag atenția asupra ta

Să presupunem că am făcut acest efort de schimbare și suntem, în sfârșit, cine ne-am dorit să fim. Iată, deci, ce i-ar inspira pe alți oameni să creadă despre noi că suntem pe-un drum mai bun, pe care, la un moment dat, și-ar dori și ei să ajungă.

O vorbă spune că începem să fim cu adevărat noi înșine când facem de la A la Z munca de-a scăpa de tot ce am învățat că ”trebuie” acasă, la școală, în societate. Pe scurt, înainte de a deveni noi înșine, e nevoie să trecem printr-un proces de dezvățare și, apoi, creștere sănătoasă, în acord cu dorințele, nevoile și ghidarea noastră interioară. Nu e nevoie să spun că și eu am trecut prin asta. E o muncă titanică și ani de zile de ce cred alții despre cine suntem și ce-ar trebui să facem, nu se șterg cu buretele peste noapte.

Prieteniile sunt o prioritate

Să construiești relații și interacțiuni frumoase și durabile cu oamenii din jurul tău nu e floare la ureche. Suntem dificili iar să ne coordonăm cu cineva pe bune e o încercare ce dă adesea greș. Deci, odată ce simți că te-ai legat de-un om într-un mod care te ajută să crești, să fii optimist și vesel, păstrează-l cu drag și bucurie.

Stai în momentul prezent

Mintea noatră zburdă mereu la tot felul de lucruri și, parcă, nu ne putem bucura niciodată de ceea ce ni se întâmplă acum. Studiile au arătat că un om prezent e un om care, în mod conștient, ne oferă toată atenția lui și asta ni se pare foarte atractiv pentru că ne simțim prețuiți.

Mișcă-te armonios

Nu mai e nevoie să zic că un corp sănătos e un corp atractiv. Un corp care se mișcă liber, dinamic, relaxat, sigur pe sine va fi mereu un motiv de-a întoarce privirile. Ține minte că nu vorbesc aici de formă, de număr de kilograme sau alte aspecte estetice, ci de energia pe care un corp care e hrănit și iubit cum trebuie o transmite celor din jur.

Relaxează-te

Cu atâte lucruri de făcut mereu pare aproape imposibil să găsim măcar puțin timp pentru noi. Însă, cel mai adesea, prioritățile noastre sunt impuse de alții. Când ai făcut ultima oară ceva pentru că așa ai vrut? Deci, ține minte că orice moment în care poți face o pauză, e un moment de relaxare pentru tine și abilitatea de-a face asta arată că ai idee despre cât valorezi și, deci, ce-ți trebuie cu adevărat.

Pentru mai multe obiceiuri sănătoase care să te facă să te simți bine cu tine însuți, citește aici.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii