Mic îndreptar pentru o viată echilibrată

14.09.2015
Mic îndreptar pentru o viată echilibrată 3

Când vine vorba despre viața sănătoasă și ”implementarea” ei în propria noastră existență, repetiția este mama învățăturii! Mulți dintre noi ne trezim adesea, și pe bună dreptate, că exclamăm: ”Dar am mai auzit lucrurile astea de o mie de ori!”. Atunci când cineva vorbește despre cum poți să trăiești mai bine, informațiile ni se par redundante și, dacă am putea, am schimba, în mod simbolic, canalul, ca și când ne-am uita la televizor. Însă dacă recomandările specialiștilor sunt la mintea cocoșului, cum se face că, după atâția ani, tot despre ele vorbim? E simplu: trecerea de la teorie la practică, cu recidivele de rigoare, e o altă poveste.

Despre mine știți deja în ce cred: alimentație cât mai diversificată și sănătoasă, mișcare fizică de cel puțin două ori pe săptămână și-o inimă veselă! Spun despre alegerile mele și credința mea despre ce înseamnă echilibru cu fiecare ocazie mai ales că simt, și mi s-a confirmat de nenumărate ori, că lucrurile despre care povestesc sunt ușor de urmat, sunt permisive și contravin obiecției majorității că o viață trăită armonios înseamnă sacrificii care ne sustrag de la plăceri și dorințe personale. Nicidecum! Căci, dacă situația ar sta astfel, aș fi prima care ar da bir cu fugiții!

Despre toate acestea le-am vorbit și prietenilor pe care i-am întâlnit cu ocazia lansării brandului de suplimente Solgar. Cu peste 65 de ani de cercetare americană în spate, produsele Solgar vin direct de la New York, acolo unde ele au fost inventate în anul 1947 de un farmacist care a crezut că e mai bine să previi bolile cu ajutorul vitaminelor și mineralelor decât să le tratezi cu medicamente. O gândire benefică pe care, de ani de zile, și medicina românească încearcă să o implementeze în sistemul său, dar și în rândul pacienților: că sănătatea înseamnă în primul rând să previi, nu să tratezi și că atunci când mergi la controale generale regulate și recomandate, șansele să descoperi din fașă, cum s-ar spune, ceea ce ar putea fi în neregulă, cresc și atunci abordarea situației este mai ușoară și mai lipsită de complicații.

DT__2167

Suplimentele Solgar s-au detașat ca lider de piață și azi oferă 450 de produse în peste 50 de țări din lume. Acum, odată cu vremea rece care se instalează încet, încet, trebuie să ajutăm organismul și, de aceea, pe lângă dieta echilibrată și mișcarea constantă, suplimentele de vitamine și minerale ne ajută să ne păstrăm funcționarea optimă a organismului. Astfel, printre cele mai populare suplimente Solgar se numără: VM 2000 – Strong Multavin Formula, Skin, Nails and Hair Formula și 4X Formula for Healthy Joints, adică tot ce înseamnă organism, luat în ansamblu, apoi piele, unghii și păr și, nu în ultimul rând, articulațiile.

DT__2513

”Secretul” pentru viața trăită frumos și în echilibru este azi la îndemâna oricui pentru că informațiile sunt ușor de aflat. Însă, în avalanșa de indicații și recomandări, cel mai ușor este dacă rețineți câteva lucruri simple: hrană sănătoasă și cât mai puțin procesată, sare și zahăr consumate cu moderație, apă băută din belșug pentru hidratarea corpului și creierului, mișcare cu fiecare ocazie și suplimente de încredere care să eficientizeze rezistența organismului vostru.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii