Metoda Ultimate Pilates și la Sibiu!

30.09.2014
Metoda Ultimate Pilates și la Sibiu! 6

Săptămâna trecută am lansat metoda Ultimate Pilates şi la Sibiu. Am primit cu mare drag invitaţia celor de la GYMBOdance pentru a implementa una dintre cele mai eficiente metode de pilates din România.

Miercuri şi joi am avut bucuria să am în sală peste 100 de femei, dornice să experimenteze această metodă extraordinară de Pilates.  Ultimate Pilates este o abordare nouă, profund originală, a exerciţiilor clasice de pilates, o metodă extrem de sigură şi eficientă. El poate fi urmat cu succes de către clientele începătoare, însă poate reprezenta şi o componentă solidă a antrenamentului clientelor care deja au o rezistenţă fizică medie.

Ultimate Pilates păstrează elementele de siguranţă şi principiile de bază care stau la baza metodei clasice dezvoltată de Joseph Pilates şi aduce concepte de ultima generaţie în sportul pentru sănătate : RESULT ORIENTED TRAINING, BAREFOOT TRAINING, POSTURE & BALANCE TRAINING şi EXERCISE BLOCKS.

Structurarea clasei de Ultimate Pilates în blocuri de exerciţii conferă o structura bine definită a antrenamentului, pe baza căreia se poate crea progresia în timp a exerciţiilor. Blocurile de exerciţii reprezintă o suită de mişcări care urmăresc un scop comun: challenge, flexibility, balance. Nu în ultimul rând, Ultimate Pilates păstrează nucleul esenţial de Principii de baza care trebuie să se găsească în orice metodă Pilates, pentru a menţine contactul cu esenţa metodei Pilates.

Ultimate Pilates reprezintă o revenire la exerciţiile originale ale metodei Contrology, printr-o perspectivă modernă. Este vorba de revenirea la esenţa exerciţiilor Pilates, aşa cum au fost ele gândite de creatorul lor şi se referă la redobândirea controlului asupra propriului corp şi întărirea legăturii dintre spirit şi corp.

Prin tehnici de concentrare ce ţin de respiraţia specifică metodei Pilates şi printr-o reinterpretare a exerciţiilor clasice, Ultimate Pilates este un antrenament provocator, eficient şi mai ales sigur.

Exerciţiile predate se bazează pe o foarte mare diversitate şi un număr mediu de repetări, facilitând un antrenament eficient şi echilibrat. Veţi executa mişcări pentru toate grupele musculare şi care te vor ajuta să îţi concepi un program de antrenament echilibrat şi eficient. Este o clasă de tonifiere indicată clientelor începătoare.

Te aştept la sală să discutăm despre cea mai indicată combinaţie de antrenamente pe care o poţi alege în funcţie de obiectivul tău. Este cea mai sigură cale să obţii rezultatul dorit într-un timp optim.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii