Life Yoga Center Ploiești, pentru o comunitate sănătoasă și armonioasă

19.06.2015
Life Yoga Center Ploiești, pentru o comunitate sănătoasă și armonioasă

Luni, pe 22 iunie, am acceptat cu plăcere invitația ”Life Yoga Center” din Ploiești de a vorbi despre nutriție și viață sănătoasă. Este lansarea oficială a acestui spațiu dedicat comunității locale în care orice om care vrea să găsească răspunsuri noi și utile pentru viața sa cu ajutorul practicii yoga o poate face aici.

Așa cum am spus de multe ori, cred că azi lumea în care trăim încearcă să acceseze un nivel nou de spiritualitate și nu de puține ori văd în jurul meu oameni care se simt debusolați, în încercarea de a afla ce li se potrivește, care este drumul pe care trebuie să meargă și cum pot afla toate răspunsurile de care au nevoie. Am trecut și eu prin asta și mă confrunt cu astfel de episoade din când în când. Este ceva normal să ne preocupe direcția de viață și să încercăm să găsim un sens în mijlocul unui haos care pare că devine un ritm normal, de zi cu zi, pe care îl acceptăm ca existent, dar cu care totuși nu vrem să trăim. E perfect firesc! Cine își dorește să fie agitat 24 de ore pe zi?

De aceea, yoga poate fi un drum, o cale prin care noi, oamenii, să aflăm soluții la problemele pe care le avem, soluții pe care tot noi ni le oferim, însă cu ajutorul unor instrumente pe care nu le-am avut în vedere până la un moment dat. În plus, centrul oferă practici integrate și anume, pe lângă orele de yoga, el are și un program de food coaching, care presupune îndrumarea către un stil de viață sănătos și corect din punct de vedere nutritiv. La aceasta, se adaugă un Fresh Corner, un spațiu în cadrul centrului, unde se pot bea sucuri proaspete de fructe și legume, care au ca scop revitalizarea corpului cu vitamine și energie.

Apreciez foarte mult ideea ”Life Yoga Center” și grija lor completă pentru un stil de viață armonios și sănătos, le doresc numai bine și mulți oameni buni care să le calce pragul și care, cu ajutorul lor, să găsească o direcție de viață îmbunătățită, care să le aducă schimbări benefice.

Sunt onorată să vorbesc ca invitat special la această deschidere și abia aștept această experiență!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii