Kempo Kick te ajută să lupţi cu kilogramele în plus. Din februarie la LadyFIT!

04.02.2014
Kempo Kick te ajută să lupţi cu kilogramele în plus. Din februarie la LadyFIT!

Lupta cu kilogramele a luat sfârşit! Începând cu luna februarie, LadyFIT îţi aduce un nou tip de antrenament. Kempo Kick este un derivat din sportul de luptă Kempo. Alina Pascu, multiplă campioană naţională, europeană şi mondială medaliată cu aur, este responsabilă cu acest nou tip de antrenament complet şi eficient, care te va ajuta să ai un corp frumos şi armonios.


Antrenamentele de Kempo Kick vor avea loc în fiecare marţi dimineață la orele 10:00  şi seara de la 19:00 și 20:00. În cadrul clasei de Kempo Kick se folosesc elemente şi procedee tehnice specifice sportului de lupta Kempo: lovituri de braţe directe, croşee, upper cut, lovituri de coate, blocaje, lovituri drepte şi circulare de picioare , intrări la procedee de aruncare/proiectare şi combinaţii ale acestora de mai sus. Toată activitatea orei se desfăşoară pe ritm de muzică, această fiind şi cea care dirijează efortul. Se utilizează cele mai eficiente şi variate metode, procedee şi mijloace de instruire existente. Este o clasa plină de energie, spontaneitate şi dinamism.

Pentru mai multe detalii legate de programele, antrenamentele şi ofertele puse la dispoziţie de LadyFIT, accesează: http://ladyfit.ro/index.php.

Te aşteptăm la sală:)


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii