Juiceit Yin & Young Detox

12.01.2016
Juiceit Yin & Young Detox 2

În momentul încare m-a sunat Roxana de la Juiceit, tocmai mă gândeam că, după atâta carne mâncată în perioada de Sărbători, mă simţeam balonată. Fără să fac neapărat excese, faptul că am fost în vacanţă m-a făcut să mă relaxez, să mănânc mai săţios  decât de obicei şi să consum mai puţine legume verzi, ceea ce a contribuit la senzaţia mea de mâini şi picioare umflate.

Roxana m-a invitat să testez noul  program de detox Juiceit, o suită de 6 sucuri îmbogăţite cu superalimente, menit să ajute corpul să scape de toxinele şi, de ce nu, de kilogramele în exces acumulate în perioadele de relaxare alimentară, ca să nu spun dezmăţ culinar.

Programul de detox lichid poate fi consumat fără prea mare efort sau fără a avea o senzaţie acută de foame, pentru că sucurile sunt săţioase, conţin avocado, seminţe de chia, legume, fructe, nuci şi seminţe, meniul pe o zi asigurând  aproximativ 1200 de kcal. Deoarece eu nu mă simt bine când reduc atât de mult aportul caloric, am preferat varianta în care, pe lângă meniul de sucuri, să mănânc la cină normal, o porţie de carne şi legume. Ca rezultat, nu am slăbit (nici nu îmi propuneam în mod deosebit asta), dar am observat imediat că scap de senzaţia de picioare umflate, am văzut cu ochiul liber că s-a  drenat excesul de apă din organism şi am scăpat şi de senzaţia de balonare.

Super_1

Din programul de 6 sucuri, cu primele 4 m-am înţeles excelent. Limonada cu cărbune activat e o minunăţie, mă speriasem puţin de culoarea închisă când a sosit, dar gustul e foarte plăcut şi efectul drenant se simte în câteva minute. Cel mai mult mi-a plăcut sucul al doilea, cu avocado, multe legume, pere şi seminţe de chia. Cremos, energizant şi săţios, este varianta cu care m-am împăcat cel mai bine, ţinându-mi de foame mai bine de 3 ore după ce l-am consumat.  Sucul de seară, cu migdale , ulei de cocoş, agave, banană şi sare de himalaya e cam dulce pentru gustul meu, dar cred că pentru cei care tind să resimtă pofta de dulciuri seara, este o încheiere plăcută a unei zile.

În concluzie,  programul detox Juiceit Yin & Young  şi-a făcut treaba: se simte efectul drenant, mă bucur că am scăpat de retenţia de apă şi de senzaţia de balonare, chiar dacă am mâncat o cină obişnuită în fiecare zi. În cele 3 zile în care am băut peste zi sucurile, am avut la cină o porţie de somon cu legume, în a două zi am mâncat muşchiuleţ de porc la cuptor cu salată verde şi în a treia zi am mâncat la cină o clătită umplută cu spanac şi gratinată cu brânză de burduf.

Super_5


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii